X

Joe Biden: Amenintarea Rusiei cu Armele Nucleare este Reala

Joe Biden, presedintele SUA, a afirmat ca amenintarea Rusiei cu armele nucleare este cat se poate de reala, iar asta pentru ca Vladimir Putin nu glumeste cand vorbeste ca este dispus sa foloseasca arme nucleare in situatia in care Rusia ar fi atacata, sau existenta sa ar fi pusa in pericol.

Joe Biden a facut aceasta afirmatie in cadrul unei intalniri private pentru strangere de fonduri in vederea campaniei electorale pentru realegerea sa in calitate de presedinte al SUA, dar el a mai afirmat in trecut faptul ca Vladimir Putin trebuie sa fie luat in serios cand ameninta lumea cu armele nucleare.

“Amenințarea Rusiei cu arme nucleare tactice este „reala”. Amenințarea ca (dictatorul rus Vladimir) Putin să folosească arme nucleare tactice este „reală”, a declarat președintele american Joe Biden unui grup de donatori, după cum a raportat Reuters pe 20 iunie.

„Când am fost aici acum vreo doi ani, spunând că îmi fac griji că râul Colorado se va secă, toată lumea s-a uitat la mine de parcă aș fi nebun”, a spus Biden, citat de Reuters. „Ei s-au uitat la mine ca atunci când am spus că îmi fac griji că Putin folosește arme nucleare tactice. Este real”.”

This post was last modified on iun. 20, 2023, 12:05 PM 12:05

Disqus Comments Loading...