X

Kaufland si-a SURPRINS Clientii, ce da GRATUIT la Cumparaturi din Magazine

Kaufland si-a surprins clientii din toata Romania cu o decizie foarte importanta, pe care o pune in practica la ora actuala, iar asta pentru ca a hotarat sa le ofere detinatorilor de Kaufland Card-uri posibilitatea de a se bucura de vouchere de cumparaturi, daca achizitioneaza produse de minim 1.000 de LEI pana la final de luna.

Kaufland explica ma ijos faptul ca daca facem cumparaturi de minim 1.000 de LEI folosind si un Kaufland Card pentru a le inregistra, vom primi gratuit un voucher pentru pavilionul de gradina Countryside, 3x3M, pentru o bucata pe bon, insa e important sa folositi cardul de fidelitate pentru cumparaturile realizate.

Cumperi si primesti un voucher de cumparaturi din magazine

Dupa cum puteti vedea si mai jos limita pana la care trebuie sa adunam acea suma de 1.000 de LEI in achizitii pe un Kaufland Card este 30 iunie, asa ca mai aveti 10 zile la dispozitie pentru a cumpara tot ceea ce va intereseaza, insa este obligatoriu sa scanati cardul de fidelitate la casa de marcat de fiecare data.

Kaufland Romania le ofera romanilor posibilitatea de a isi face un Kaufland Card la oricare dintre punctele de informatii din magazinele sale, asa ca trebuie sa treceti pe la acestea, daca sunteti dornici sa obtineti un astfel de card de fidelitate, el putand fi facut imediat in oricare dintre magazinele din tara.

În perioada 01 iunie – 30 iunie, fă cumpărături de cel puțin 1.000 Lei cumulați și deblochezi un voucher la pavilionul de grădină Countryside, 3×3 M pentru o buc./bon. Nu uita să scanezi Kaufland Card de fiecare dată când vii la cumpărături! Cu Kaufland Card ai acces la toate promoțiile de care te poți bucura oricând, fără nicio condiție. În fiecare săptămână, poți beneficia de noi super-oferte la produsele tale favorite.

This post was last modified on iun. 20, 2023, 12:22 AM 00:22

Disqus Comments Loading...