X

Ministrul Educatiei: Masurile de ULTIM MOMENT si Anuntul despre Elevii Romaniei

Ministrul Educatiei transmite o serie de anunturi pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca in atentia noastra aduce informari de ultim moment pe care nu trebuie sa le trecem cu vederea, iar asta deoarece ele elogiaza rezultatele obtinute de catre olimpicii romani care au participat la Olimpiada de Fizica a UE.

Ministrul Educatiei vorbeste mai jos despre ceea ce au realizat ei, dar si despre pregatirea pentru Bacalaureat 2023, iar asta deoarece discutiile cu oamenii din echipa de conducere a ministerului au menirea de a pregati acest examen foarte important, pe care il vor sustine sute de mii de elevi din toata tara.

“Echipa României a avut cel mai bun rezultat din concurs la Olimpiada de Fizică a Uniunii Europene! În perioada 16-20 iunie 2023, a avut loc, la Hanovra, Germania, Olimpiada de Fizică a Uniunii Europene! Au ocupat toate locurile de pe podium: OROS Vlad-Ștefan, clasa a XII-a, Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, Timișoara, Medalie de aur/ LOCUL I ABSOLUT, cel mai bun rezultat din concurs, premiu special pentru cea mai bună lucrare la proba teoretică.

DRAGOMIR Andrei-Darius, clasa a XI-a, Liceul Internațional de Informatică, București, Medalie de aur/locul II, premiu special pentru cea mai bună lucrare experimentală. MOMOIU Alexandru, clasa a XI-a, Liceul Internațional de Informatică, București, Medalie de aur/locul III. MARCU Răzvan-Gabriel, clasa a XII-a, Liceul Internațional de Informatică, București, Medalie de argint. BUȚIURCĂ Mihnea, clasa a XII-a, Liceul Internațional de Informatică, București, Medalie de argint.

Lotul României a fost însoțit de Profesor Dr. DAVIDESCU Delia-Constanța – Liceul Internațional de Informatică, București, Observator, Conf. Univ. dr. POPESCU Sebastian-Dumitru – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iași. Felicitări tuturor!

Ceea ce anticipezi astăzi poate să se întâmple mai bine mâine! În ședință cu o parte din echipa mea de la Ministerul Educației. Am vorbit inclusiv despre organizarea examenului de bacalaureat, care începe săptămâna viitoare, dar și despre proba de mâine, de la evaluarea națională, cea la matematică.”

This post was last modified on iun. 20, 2023, 6:07 PM 18:07

Disqus Comments Loading...