X

Volodimir Zelenski: Noi Teritorii Eliberate, Noi unitati Pregatite pentru Atac

Volodimir Zelenski anunta noi teritorii eliberate de catre armata Ucrainei in ultimele zile, iar asta deoarece soldatii curajosi continua sa atace fara oprire pozitiile armatei ruse, si reusesc sa elibereze tot mai multe zone, care in ultimele luni au fost sub ocupatie ruseasca, locuitorii avand multe de suferit.

Volodimir Zelenski spune deasemenea ca sunt pregatite noi unitati militare de atac pentru perioada urmatoare, contraofensiva ucraineana derulandu-se de cateva saptamani deja, si se pare ca va continua, pentru ca exista atat tehnica militara, cat si oameni care sa poata elibera teritoriile ocupate.

“În primul rând, în prima linie, probleme specifice ofensivei. Erau rapoarte ale comandanților și comandanților direct din direcțiile bătăliilor. Raportul Comitetului Central, șeful GUR.

Separat și în detaliu, s-a avut în vedere pregătirea și asigurarea de noi brigăzi ale Gărzii Naționale și ale grănicerilor noștri – cei care își așteaptă timpul pentru operațiuni militare.

În parte din direcții, soldații noștri merg înainte, în parte din direcții își apără pozițiile și rezistă asalturilor și atacurilor intensificate ale ocupanților. Nu avem poziții pierdute. Doar eliberat. Au doar pierderi. Și în general, o situație de presiune, presiunea noastră, care ne permite să deschidem drumul drapelului nostru.

Culorile albastru și galben vor fi peste tot în sudul nostru și în tot estul nostru. Și nu există astfel de fortificații sau rezerve în statul rău care să oprească Ucraina. Pentru că suntem pe pământul nostru și asta ne dă cea mai mare putere.

Le mulțumesc tuturor războinicilor noștri – fiecărui soldat, fiecărui sergent, fiecărui ofițer și fiecărui general care sunt implicați în operațiunile noastre ofensive și defensive active acum. Vă mulțumim pentru fiecare eliberat și pentru fiecare poziție protejată! Glorie Ucrainei!”

This post was last modified on iun. 20, 2023, 12:29 AM 00:29

Disqus Comments Loading...