E.ON le Explica Romanilor foarte IMPORTANTELE Decizii Pregatite de UE

EON Explica Romanilor IMPORTANTELE Decizii Pregatite UE

E.ON le explica romanilor din intreaga tara foarte importantele decizii care sunt luate la ora actuala la nivelul UE, si asta pentru ca grupul de energie din Romania vrea sa ii ajute pe romani sa inteleaga mai bine ce fel de schimbari se fac la nivel european, ele urmand a avea un impact si pentru preturile la electricitate si gaze naturale.

E.ON ne aduce in atentie masurile Uniunii Europene pentru reducerea emisiilor nete cu efect de sera, astfel incat sa fie atinsa neutralitatea climatica, deci vorbim despre un plan foarte ambitios, care va avea nevoie si de timp pentru a fi pus in aplicare, insa chiar si asa, masurile sunt unele majore.

Desigur ca deocamdata doar este in discutie acest proiect amplu al Uniunii Europene, fara a se sti foarte clar cand anume ar urma sa fie adoptat in mod oficial, E.ON Romania spunand ca inca se duc negocieri intre cele 27 de state membre ale UE, pentru ca planul sa poata fi pus in mod oficial in aplicare in viitor.

E.ON Romania explica pe website-ul sau tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu acest plan foarte ambitios pe care Comisia Europeana il are, asa ca daca vreti sa aflati mai multe detalii, trebuie sa intrati acolo pentru a vedea toate informatiile care ne sunt puse la dispozitie de catre autoritatile europene acum.

Ce este pachetul legislativ „Pregătiți pentru 55” al Uniunii Europene? 𝐏𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐅𝐢𝐭 𝐟𝐨𝐫 𝟓𝟓 – „𝐏𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐭̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟓𝟓” 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐬𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐬𝐥𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐬̦𝐢 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐝𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐬𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧𝐚̆ 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐔𝐄 𝐬𝐚̆-𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚̆ 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐞𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐳𝐞 𝐜𝐮 𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠𝐚̆ 𝐧𝐞𝐮𝐭𝐫𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐜𝐥𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐜𝐚̆.

Pregătiți pentru 55 acoperă 12 mari capitole, considerate cele mai relevante și de impact în acest proces. Și da, aproape fiecare dintre ele are impact direct și asupra noastră, a vieții noastre de zi cu zi. Au loc discutii tehnice intre cele 27 de state membre UE pentru a schimba opinii privind propunerile legislative.