X

Politia Romana Vorbeste despre Importanta Pregatirii Practice a Politistilor

Politia Romana vorbeste despre cat de importanta este pregatirea practica a viitorilor politisti, iar asta pentru ca la ora actuala, peste 1.500 de agenti beneficiaza de pe urma pregatirii pe care o ofera institutia in centrele sale din toat atara.

Politia Romana isi pregateste toti agentii pentru a face fata rigorilor impuse de catre exercitarea in cele mai bune conditii a meseriei pentru protejarea romanilor, astfel ca daca sunteti interesati de mai multe detalii, le gasiti pe toate mai jos.

Pregătirea face diferența!

În această perioadă, instructorii structurilor de pregătire profesională din toată țara instruiesc 1.500 de polițiști, încadrați recent în cadrul #PolițieiRomâne.

Totul pentru a avea polițiști profesioniști, capabili să răspundă în mod adecvat provocărilor existente în mediul operativ.

După ce au parcurs stagiile inițiale de pregătire practică, prin care și-au însușit cunoștințe și au dezvoltat abilități în domeniile autoapărării, tragerii cu armamentul din dotare și conducerii autovehiculelor cu regim de circulație prioritară, polițiștii recent încadrați parcurg un nou modul de instruire în domeniul tragerii cu armamentul din dotare, parte a cursului de inițiere.

Activitățile sunt structurate atât pe sesiuni teoretice hibrid, fizic și on-line, cât și pe sesiuni practice.

Pregătirea inițială și continuă a polițiștilor este parte a măsurilor luate la nivelul instituției pentru asigurarea unui serviciu polițienesc de calitate pentru cetățeni.

This post was last modified on iun. 21, 2023, 9:26 PM 21:26

Disqus Comments Loading...