Romanii Anuntati Oficial de LIDL! Ce da GRATUIT Chiar Acum Oamenilor!

Romanii Anuntati Oficial LIDL Ce da GRATUIT Chiar Acum Oamenilor

LIDL a decis sa-i anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce le da gratuit chiar acum, iar asta pentru ca vorbim despre vesti excelenta, daca sunteti dornici sa ajungeti la Electric Castle, pentru ca sunt oferite abonamente gratuite de catre marele lant de supermarket-uri pentru oameni.

LIDL explica in mod oficial mai jos faptul ca, daca achizitionam produse in valoare de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din tara, si avem printre ele inclusiv un produs din colectia Electric Castle, atunci avem sansa de a castiga unul dintre premiile care sunt oferite gratuit pentru oricare dintre noi.

Puteti vedea mai jos ca LIDL Romania ne cere sa ne inscriem prin website-ul sau pentru a putea participa la aceasta promotie speciala, si asa avem sansa de a castiga unul dintre cele 50 de vouchere de cumparaturi in valoare de 200 de LEi, impreuna cu o sapca, dar si 40 de bilete cu acces general, dar si la zona de camping.

LIDL Romania explica pe website-ul sau tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceasta promotie speciala care se desfasoara in Romania, asa ca merita sa fim atenti la toate ofertele speciale, insa asta numai pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca merita sa va bucurati de aceasta promotie.

CÂȘTIGĂ PREMIILE LIDL ȘI BUCURĂ-TE DE FESTIVAL! Dacă ai cumparat cel puțin un produs din colecția Electric Castle din magazinele Lidl pe un bon cu valoare minimă de 70 de lei, înscrie-te în concurs pe website și poți câștiga prin tragere la sorți: 50x voucher cumpărături Lidl 200 lei + șapcă EC! 40x bilet General Access Pass EC 2023 + acces zona Camping.