X

Volodimir Zelenski: Anunturile de Ultima Ora privind Razboiul Ucrainei cu Rusia

Volodimir Zelenski aduce in atentia imediata a intregii lumi o serie de anunturi foarte importante cu privire la ceea ce se intampla in Ucraina, in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca situatia este una tot mai dificila, si asta se vede din plin in ceea ce se intampla in fiecare zi.

Volodimir Zelenski vorbeste despre distrugerile majore provocate recent de catre Rusia prin atacurile lansate in Herson, dar si despre victimele provocate de bombardamentele initiate chiar in timp ce lucratorii serviciilor de urgenta incercau sa ajute oamenii afectati de bombardamentele anterioare.

“Astăzi, la Herson, salvatorii au fost răniți în urma bombardamentelor ocupanților… Aceștia ameliorau consecințele actului de terorism rusesc la hidrocentrala Kahovka și au fost bombardați de artileria rusă.

Opt lucrători SES au fost răniți, unul, din păcate, a fost ucis… Condoleanțe familiilor și prietenilor lor! Războinicii ucraineni vor oferi cu siguranță teroriştilor un răspuns la toată această răutate.

Fiecare astfel de atac rusesc, fiecare atac terorist rusesc este un argument că ocupanții nu au nicio șansă să rămână nicăieri pe pământul ucrainean. Nu există loc aici pentru ucigași și teroriști și nu va fi niciodată.

Acum, războinicii noștri din sud și din est distrug foarte activ inamicul, curățând fizic Ucraina. Acest lucru va continua și în viitor.

Mulțumesc tuturor celor care luptă și lucrează pentru Ucraina! Mulțumesc fiecărui războinic care se află acum în luptă, la posturi de luptă și în misiuni de luptă! Zaporizhzhia, regiunea Donețk – bravo, băieți!

Sunt recunoscător tuturor celor care ne antrenează soldații și ne ajută cu armele! Ucraina folosește fiecare armă și fiecare obuz cât mai eficient posibil și întotdeauna pentru a proteja vieți. Glorie Ucrainei!

Nu există absolut nimic în acest război brutal care se desfășoară pe pământul nostru care să facă din Ucraina noastră sursa războiului sau teritoriul celor care vor să fure ceva de la o altă națiune. Ne protejăm viețile poporului nostru, libertatea, independența, valorile noastre. Pace pentru copiii ucraineni!”

This post was last modified on iun. 20, 2023, 11:37 PM 23:37

Disqus Comments Loading...