X

E.ON: 2 Anunturi IMPORTANTE de care sunt Vizati MILIOANE de Romani

E.ON a decis sa transmita in mod oficial pentru milioane de romani din toata tara 2 anunturi foarte importante cu privire la masurile care au fost puse in aplicare de catre grupul de energie, iar asta pentru ca el a hotarat in mod oficial sa le ofere clientilor posibilitatea de a isi descarca rapid contractele chiar si din aplicatia mobila.

E.ON ne ofera posibilitatea de a instala aplicatia pentru iPhone si Android pentru a beneficia de o varietate de servicii care sunt in mod obisnuit oferite doar in magazine, dar multumita MyLine putem sa facem mult mai multe lucruri direct de pe telefoanele mobile, fara a mai depinde de angajatii companiei.

Mai mult decat atat, cei de la E.ON Romania vorbesc si despre investitiile pe care le-au facut in educatie in ultimii ani de zile, totul pentru a ajuta un numar mare de romani din toata tara, si puteti vedea mai jos ceea ce spune in mod oficial compania in legatura cu deciziile luate in mod oficial in acest sens.

Investitii in zeci de scoli din Romania, facilitati pentru clienti

E.ON Romania vorbeste despre zeci de scoli din Romania care au beneficiat de pe urma investitiilor pe care compania le-a facut, iar asta pentru ca vorbim despre masuri extrem de bune, care pot fi benefice pentru un numar foarte mare de elevi din toata Romania, si merita sa stim ceea ce a fost facut, in final.

๐€๐œ๐ฎ๐ฆ ๐ ๐šฬ†๐ฌ๐ž๐ฌฬฆ๐ญ๐ข ๐ขฬ‚๐ง ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐„.๐Ž๐ ๐Œ๐ฒ๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐ญ๐จ๐š๐ญ๐ž ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐š๐œ๐ญ๐ž๐ฅ๐ž ๐ฉ๐ž ๐œ๐š๐ซ๐ž ๐ฅ๐ž ๐š๐ข ๐œ๐ฎ ๐ง๐จ๐ข. ๐•๐ž๐ณ๐ข ๐ฉ๐ซ๐ž๐ญฬฆ๐ฎ๐ซ๐ข๐ฅ๐ž ๐๐ข๐ง ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐š๐œ๐ญ, ๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐จ๐š๐๐š ๐๐ž ๐ฏ๐š๐ฅ๐š๐›๐ข๐ฅ๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ž ๐ฌฬฆ๐ข ๐ฉ๐จ๐ญฬฆ๐ข ๐๐ž๐ฌ๐œ๐šฬ†๐ซ๐œ๐š ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐š๐œ๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐ขฬ‚๐ง ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ ๐๐ƒ๐…. รŽn acest fel, ai acces rapid la informaศ›iile din contractul tฤƒu ศ™i le gestionezi mai eficient. Vezi secศ›iunea dedicatฤƒ.

Am investit mult รฎn educaศ›ie, pentru cฤƒ sustenabilitatea รฎncepe de la educaศ›ie, prin proiecte precum ยซEnergie รฎn ศ˜colile Copilฤƒrieiยป. Am reuศ™it astfel sฤƒ schimbฤƒm sistemele de iluminat clasic cu cele bazate pe tehnologie LED รฎn aproape 80 de ศ™coli. Sunt zeci de mii de copii care รฎnvaศ›ฤƒ astฤƒzi รฎn condiศ›ii mai bune, iar noile sisteme de iluminat sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului ศ™i mai durabile.

This post was last modified on iun. 22, 2023, 6:53 PM 18:53

Disqus Comments Loading...