X

Insula Iubirii: Anunturile de ULTIMA ORA de la Antena 1 Inainte de Inceputul Noului Sezon

Insula Iubirii, unul dintre cele mai asteptate reality show-uri din Romania la ora actuala, urmeaza sa debuteze in aceasta seara cu un nou sezon, iar cei de la Antena 1 s-au gandit ca n-ar fi rau sa publice anunturi noi cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample in cadrul episoadelor care urmeaza sa fie publicate.

Insula Iubirii va debuta diseara cu multe ispite noi, dar si cu o serie de cupluri noi care au venit la emisiunea celor de la Antena 1 pentru a-si testa iubirea, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vor fi destule provocari pe care le vor avea de depasit in cursul acestei emisiuni, care va dura cateva saptamani bune.

Cei de la Antena 1 au inceput sa publice primele informatii picante din noul sezon al Insula Iubirii, iar asta pentru ca foarte multa lume asteapta cu mare nerabdare sa vada ceea ce vor face toti cei care intentioneaza sa se intalneasca cu ispitele care sunt trimise in emisiune de catre trustul media.

Ispitele isi incep jocul in aceasta seara la Antena 1

Insula Iubirii debuteaza in aceasta seara la Antena 1, insa vorbim despre emisiuni noi care vor fi difuzate in fiecare seara de joi si vineri de catre trust, deci oricine este interesat sa vada tot ceea ce se intampla in cadrul competitiei, va avea ocazia de a face acest lucru, asa ca merita sa va uitati cu atentie la tot.

Dan Chiș este în căutare de “ceva nou”. Va găsi oare ce caută la Insula Iubirii ? Insula Iubirii, noul sezon vine în această seară, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cine iubește nu lasă! Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs vor să vadă dacă pot continua relația.

Având în vedere antecedentele din trecut, Ema are nevoie de o dovadă de iubire mare înainte de a accepta să meargă la altar cu Răzvan. Insula Iubirii, noul sezon vine din 22 Iunie, Joi și Vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cine iubește nu lasă!

This post was last modified on iun. 22, 2023, 11:25 AM 11:25

Disqus Comments Loading...