X

Kaufland: Anuntul IMPORTANT, ce Trebuie sa Stie MILIOANE de Romani din Tara!

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cele mai mari numere de magazine din toata tara, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani cu privire la ceea ce ar trebui sa stie cand vine vorba despre o campanie speciala menita sa-i ajute sa cumpere mai ieftin produsele de care sunt interesati zilnic.

Kaufland explica mai jos ce inseamna aceasta campanie speciala pe care a hotarat sa o lanseze in Romania sub titulatura Salvatorii Preturilor, iar dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos, ar trebui sa gasiti in magazine o varietate de produse cu preturi extrem de bune in perioada urmatoare in Romania.

Conform celor de la Kaufland Romania, in toate magazinele vom vedea recomandari pentru cumparturi la preturi mai mici decat de obicei, cel putin pentru unele dintre produsele care sunt disponibile, asa ca ar trebui sa cheltui mai putin decat in mod obisnuit, sau cel putin aceasta ar trebui sa fie situatia.

Kaufland Romania stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa faca economii atunci cand merg la cumparaturi, asa ca merita sa va uitati cu foarte mare atentie la ofertele existente, pentru a fi siguri ca nu ratati vreo promotie speciala, atat timp cat ea este disponibila pentru noi in toata Romania.

Salvatorii prețurilor sunt aici. Cu un ochi profesionist și mult antrenament, Salvatorii Prețurilor își cunosc foarte bine teritoriul și gata să te învețe o mulțime de trucuri la cumpărături. Indiferent dacă este vorba de cardul Kaufland, de mărci proprii la prețuri avantajoase sau de Eticheta Galbenă – nimeni nu știe mai multe despre avantajele cumpărăturilor în magazinele Kaufland.

Teritoriul ofertelor este vegheat de trei faruri ale Salvatorilor, care te ajută să navighezi în siguranță: Kaufland Card, Eticheta Galbenă și mărcile proprii. Urmează cele trei repere de pe harta prețurilor și nava ta va fi în siguranță. Scufundă-te în ofertele noastre avantajoase.

This post was last modified on iun. 22, 2023, 12:34 AM 00:34

Disqus Comments Loading...