X

Marcel Bolos: Decizia de ULTIM MOMENT Anuntata Tuturor Romanilor din Tara!

Marcel Bolos a decis sa-i anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si despre care trebuie sa stie toti oamenii, iar asta pentru ca ministerul Finantelor continua sa puna in practica polticile sale de disciplina fiscala, dupa cum puteti vedea si mai jos.

Marcel Bolos explica mai jos deasemenea faptul ca noi titluri de stat Tezaur pot fi cumparate de catre romanii care sunt interesati de ele, acestea putand aduce dobanzi bune pentru oamenii interesati, iar acestea nu ar urma sa fie impozitate de catre statul roman, conform informatiilor publicate in mod oficial.

“Cel mai mare angajament al meu acum este să respect eforturile și banii câștigați prin muncă grea de cei 1,9 milioane contribuabili activi pe care România îi are. Pentru că orice zi în care nu ne concentrăm pe întărirea disciplinei fiscale e o zi în care pierdem banii ce ar fi putut să meargă în investițiile strategice ale țării.

Dacă nu acordăm prioritate disciplinei fiscale, nu eficientizăm impozitarea, nu îmbunătățim colectarea impozitelor și nu promovăm transparența și angajarea în consultare publică, atunci nu putem vorbi de consolidarea poziției fiscale. Am avut astăzi o discuție cu Agenția Națională de Administrare Fiscală și Centrul Național pentru Informații Financiare în care am trasat liniile unui plan pentru a minimiza evaziunea și pentru a îmbunătăți colectarea veniturilor.

Avem ca puncte de reper #investiții în sisteme tehnologice avansate care să aducă modernizarea #ANAF, îmbunătățirea integrării datelor și furnizarea de resurse și instruire adecvate autorităților fiscale. În final, un sistem robust de colectare a impozitelor este vital pentru a finanța serviciile publice și infrastructura. Tocmai de aceea, ne-am angajat la nivel de Guvernul României să îmbunătățim aceste mecanisme, pentru a asigura sustenabilitatea datoriilor pe termen lung.

𝐂𝐮𝐦 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐚̆ 𝟔𝟓𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢 au ales până în prezent ca economiile lor să le aducă venituri suplimentare și au investit în titlurile de stat 𝐓𝐞𝐳𝐚𝐮𝐫. În total s-au subscris până acum peste 28 miliarde de lei. De Ieri, puteți investi într-o nouă serie, cu 𝐝𝐨𝐛𝐚̂𝐧𝐳𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝟔,𝟓𝟎% 𝐥𝐚 𝟕,𝟑𝟎%. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei surse garantate de venit pasiv, fără risc și care nu se impozitează, este o ocazie foarte bună.

Titlurile de stat pot fi cumpărate: Între 21 iunie – 13 iulie 2023 online, numai de către persoanele fizice care sunt înregistrate în SPV pentru titluri lansate prin intermediul unităților Trezoreriei Statului. Operațiunile care pot fi realizate online sunt: deschidere cont de subscriere pe numele investitorului la o unitate a Trezoreriei Statului selectată, subscriere titluri de stat TEZAUR, virament al sumelor din contul de subscriere al investitorului către un cont bancar pe numele investitorului.”

This post was last modified on iun. 21, 2023, 11:43 PM 23:43

Disqus Comments Loading...