X

WhatsApp: IMPORTANTA Informare Oficiala in ATENTIA Oamenilor cu iPhone si Android

WhatsApp aduce in imediata atentie a oamenilor care folosesc platforma de pe telefoane iPhone si Android, una dintre cele mai importante informari despre care ei ar trebui sa stie, ea vizand conturile furate, oferind o serie de indicatii cu privire la modurile in care ne putem proteja conturile din platforma.

WhatsApp explica foarte clar mai jos ceea ce trebuie sa facem pentru a nu risca sa avem contul furat, dar si ceea ce trebuie sa facem in situatia in care contul n-ea fost furat, si dorim sa il recuperam, asa ca este important sa cunoastem toate aceste informatii, pentru a fi in deplina siguranta cand folosim platforma.

Despre conturile furate

Nu ar trebui să împărtășiți niciodată codul dvs. de verificare WhatsApp SMS altor persoane, nici măcar prietenilor sau familiei. Dacă ați fost păcălit să vă partajați codul și pierdeți accesul la contul WhatsApp, citiți instrucțiunile de mai jos pentru a vă recupera contul.

Dacă bănuiți că altcineva vă folosește contul WhatsApp, ar trebui să anunțați familia și prietenii, deoarece această persoană vă poate uzurpa identitatea în chaturi și grupuri. Rețineți că WhatsApp este criptat de la capăt la capăt și mesajele sunt stocate pe dispozitivul dvs., astfel încât cineva care vă accesează contul pe alt dispozitiv nu poate citi conversațiile dvs. anterioare.

Cum să-ți recuperezi contul

Conectați-vă la WhatsApp cu numărul dvs. de telefon și verificați-vă numărul de telefon introducând codul din 6 cifre pe care îl primiți prin SMS. Aflați mai multe despre verificarea numărului dvs. de telefon în Centrul nostru de ajutor: Android | iPhone.

Odată ce introduceți codul SMS din 6 cifre, persoana care vă folosește contul este deconectată automat.

De asemenea, vi se poate cere să furnizați un cod de verificare în doi pași. Dacă nu cunoașteți acest cod, este posibil ca persoana care vă folosește contul să fi activat verificarea în doi pași. Trebuie să așteptați 7 zile înainte de a vă putea conecta fără codul de verificare în doi pași.

Indiferent dacă cunoașteți acest cod de verificare, cealaltă persoană a fost deconectată de la contul dvs. odată ce ați introdus codul SMS din 6 cifre. Aflați mai multe despre verificarea în doi pași în acest articol.

This post was last modified on iun. 22, 2023, 12:55 PM 12:55

Disqus Comments Loading...