X

Insula Iubirii: Dezvaluirile de ULTIMA ORA ale ANTENA 1 care au Surprins Multi Romani!

Insula Iubirii este in centrul atentiei tuturor romanilor in momentul de fata, noua emisiune a celor de la Antena 1 bucurandu-se de audiente record, iar multumita acestui lucru au venit si o serie de dezvaluiri importante cu privire la ceea ce se intampla pe insula in care ispitele au inceput sa-si faca de cap, deja.

Insula Iubirii a avut deja ispitele dezvaluite in mod oficial in fata cuplurilor care au ales sa-si testeze iubire ain cadrul acestei emisiuni extrem de urmarite, iar dupa cum puteti vedea mai jos, Maria Ilioiu si Matei Negrescu, sunt cele doua ispite supreme, insa misiunea lor nu va fi una chiar atat de simpla.

Mai mult decat atat, un prim cuplu de la Insula Iubirii a fost ales pentru a isi petrece noaptea cu multa pasiune, ceea ce desigur ca a adus si foarte multe imagini fierbinti pentru romanii care se uita cu atentie la ceea ce se intampla in cadrul competitiei, iar asta pentru ca foarte multi asteapta sa vada detaliile.

Insula Iubirii a inceput aseara la Antena 1, dar va continua in aceasta seara cu a doua emisiune, tot de la ora 20:30, iar saptamana viitoare urmeaza sa fie transmise inclusiv alte emisiuni de catre trustul media Intact, astfel ca vom avea ce sa urmarim, mai ales ca exista extrem de multe surprize pregatite.

Pe Insula Iubirii nu iese fum fără foc! Hai să vedem dacă se vor încălca promisiuni pe Insula Iubirii! De ce au venit cele cinci cupluri la Insula Iubirii ? Ispitele supreme și-au făcut apariția și s-a făcut liniște. Ce cuplu și-a petrecut noaptea cu multă pasiune.

Maria Ilioiu este ispita feminină supremă a acestui sezon! În acest sezon, ispita masculină supremă este Matei Negrescu! Cea mai mare cotă de piață în 7 sezoane. Deocamdată. Vă mulțumim și vă așteptăm diseară la un nou episod Insula Iubirii, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY!

This post was last modified on iun. 23, 2023, 2:22 PM 14:22

Disqus Comments Loading...