X

SCHIMBARI ale LIDL Anuntate MILIOANELOR de Clienti din Toata Romania!

LIDL a decis in mod oficial sa ii anunte pe clientii din toata Romania in legatura cu schimbarile e care le face in mod oficial in magazine, iar asta pentru ca lantul de supermarket-uri a hotarat sa anunte noile oferte care vor fi disponibile pentru produse in perioada 26 iunie – 2 iulie 2023, cu un catalog publicat pe website.

LIDL afiseaza in acest catalog de pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la promotiile pe care le-a pregatit pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca vorbim despre multe dintre produsele de top care sunt cautate de catre romani, doar ca la preturi mult mai bune decat in mod obisnuit, ceea ce e o veste grozava.

Mai mult decat atat, special pentru festivalul Electric Castle, cei de la LIDL Romania au hotarat sa puna la vanzare o serie de produse speciale, astfel incat toti cei care urmeaza sa mearga la festival, sa intre oarecum in atmosfera acestuia, desigur in masura limitelor impuse de vanzare aunor produse de acest gen.

Noul catalog cu oferte si surprizele pentru Electric Castle

LIDL Romania mai are deasemenea si alte promotii speciale disponibile in mod oficial pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre oferte pe care nimeni nu ar trebui sa le ignore, din moment ce ele sunt oricum disponibile doar pentru o perioada foarte limitata de timp, pentru clientii din tara.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 26.06-02.07.2023. Ți-am pregătit: bunătăți în cantități XXL; legume și fructe românești de vară în #PiataLidl; ținute și accesorii pentru vară; … și multe alte bunătăți pentru întreaga familie! Și tu aștepți festivalul Electric Castle ?

Ca să fie așteptarea mai plăcută, ți-am pregătit produse speciale în oferta de joi, precum ecler cu banane, hot dog cu chili și brânză, legume feliate și multe altele.

This post was last modified on iun. 23, 2023, 9:07 AM 09:07

Disqus Comments Loading...