X

WhatsApp ii ALERTEAZA pe Oamenii cu iPhone si Android, ce Trebuie sa Stii

WhatsApp a decis in mod oficial sa-i alerteze pe oamenii care folosesc platforma de mesagerie de pe iPhone si Android, iar asta pentru ca in atentia a peste 2 miliarde de oameni aduce problema majora a conturilor blocate din cauza utilizarii aplicatiilor neoficiale, ceva cu care s-a confruntat multa lume, din pacate.

WhatsApp explica mai jos in ce conditii se poate face acest lucru, iar din pacate oamenii nu prea au control asupra modului in care sunt blocate conturile din cauza utilizarii de aplicatii neautorizate, astfel ca trebuie sa fim mereu vigilenti la ceea ce facem in platforma, si sa folosim doar aplicatia oficiala.

Despre interzicerea conturilor pentru aplicațiile neoficiale

Utilizarea unei aplicații neautorizate și/sau a unui dispozitiv neacceptat încalcă Termenii și condițiile noastre și poate duce la interzicerea contului dvs.

Când se întâmplă acest lucru, trebuie să descărcați aplicația oficială WhatsApp pentru a continua să utilizați WhatsApp. Puteți descărca WhatsApp sau aplicația WhatsApp Business de pe site-ul nostru web sau din magazinele oficiale de aplicații.

Despre aplicațiile neoficiale

Aplicațiile neoficiale sunt aplicații WhatsApp false, dezvoltate de terți, care încalcă Termenii și condițiile noastre. Nu acceptăm aceste aplicații, deoarece nu le putem valida practicile de securitate.

De exemplu, nu putem valida dacă aplică practicile noastre de securitate de criptare end-to-end.

Aflați mai multe despre aplicațiile neoficiale și de ce nu le acceptăm în acest articol.

Dacă utilizați o aplicație neoficială deoarece sunteți interesat de funcții noi, consultați Centrul nostru de ajutor sau blogul pentru a afla despre funcțiile noastre noi și viitoare.

Rețineți că putem restabili interzicerea contului dacă activitatea contului continuă să încalce Termenii și condițiile noastre. Vă recomandăm să examinați cu atenție secțiunea „Utilizarea acceptabilă a serviciilor noastre” din Termenii și condițiile noastre pentru a afla mai multe despre utilizările adecvate ale WhatsApp și activitățile care încalcă Termenii și condițiile noastre.

This post was last modified on iun. 23, 2023, 3:11 PM 15:11

Disqus Comments Loading...