X

Anunturile lui Volodimir Zelenski privind PROBLEMELE Majore din RAZBOIUL cu Rusia!

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre problemele majore cu care se confrunta Ucraina in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca vorbim despre tot mai multe atacuri aeriene care afecteaza tara, asta desi contraofensiva pare sa dea rezultatele dorite.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre sistemul de justitie din Ucraina, si judecatorii, care ar trebui sa fie verificati mai atent, pentru a se descoperi persoanele care nu respecta legea, asa cum ar trebui, aceasta fiind o problema pentru aderarea la UE, sau la NATO.

“Rezumatul acestei zile pline. Întâlnirea se bazează pe rezultatele Conferinței de redresare a Ucrainei de la Londra. O ședință foarte semnificativă a Consiliului de Securitate și Apărare Națională. O reuniune a Statului Major al comandantului suprem.

Justiția este, de asemenea, un punct foarte important al discuției noastre la ședința personalului. Probleme referitoare la șefii comisiilor militare, în special scandalul cu… o figură la Odesa.

Această persoană cu siguranță nu ar trebui să fie în sistemul de recrutare al Forțelor Armate, este foarte neplăcut, sincer imoral și greșit că această persoană a rămas în poziția sa în ciuda tuturor lucrurilor. L-am instruit pe comandantul șef Zaluzhny să înlăture această persoană din postul său.

Iar prim-adjunctul ministrului apărării al Ucrainei Pavliuk a fost însărcinat să organizeze o inspecție a întregului sistem de comisii militare. Este păcat că atenția și timpul ședinței de personal trebuie să fie acum cheltuite pe astfel de probleme.

Am avut onoarea să-i felicit pe ofițerii instituțiilor noastre militare de învățământ pentru absolvirea lor. Astăzi, în țara noastră este sărbătorită Ziua Funcției Publice. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor noștri care, în condițiile existente și cu resursele disponibile în stat, fac tot ce depinde de ei pentru ca statul să fie eficient.

Și, desigur, față. Recunoștință și respect față de soldații noștri. Tuturor celor care luptă pentru viața și libertatea Ucrainei.

A avut loc o ședință a Consiliului Național de Securitate. Trei probleme pe ordinea de zi. Cel mai important:

Astăzi am trecut în revistă situația cu adăposturile din regiunile, raioanele și orașele pe care inamicul le terorizează cel mai intens. Concluziile sunt dezamăgitoare. Aproape în toată țara. Situația este mai ales cinică și rușinoasă în acele orașe care au resurse financiare importante, dar, din păcate, alte priorități. Deciziile de personal vor fi luate.

Al doilea punct de pe ordinea de zi este instanțele. Printre propuneri, în special, de a consolida răspunderea penală pentru infracțiunile de corupție în sfera justiției și de a o face tangibilă. De la 10 la 15 ani cu confiscarea averii… Și asta se aplică celor care cer bani, care iau bani, care țin acest sistem de corupție la toate verigile lui.

În continuare: ar trebui să existe verificări asupra integrității judecătorilor, și nu numai înainte de numire… Timpul poate, din păcate, să schimbe oamenii care au avut o concluzie pozitivă la începutul activității lor în instanțe. Și cred că merită verificat, inclusiv folosind un detector de minciuni.

Desigur, am discutat despre sarcinile pe care trebuie să le îndeplinim până la sfârșitul anului pentru a pune în aplicare pe deplin fiecare recomandare a Comisiei Europene pentru începerea negocierilor privind aderarea la Uniunea Europeană. Pentru fiecare astfel de direcție, NSDC a emis instrucțiunile de protocol necesare. Sunt sigur că toate vor fi îndeplinite.”

This post was last modified on iun. 24, 2023, 12:06 AM 00:06

Disqus Comments Loading...