Insula Iubirii: Schimbarea ABSOLUTA, de ULTIMA ORA, Facuta de Antena 1 pentru Ispite

Insula Iubirii Schimbarea ABSOLUTA ULTIMA ORA Facuta Antena 1 Ispite

Insula Iubirii, reality show-ul cel mai popular din toata Romania la ora actuala, trece printr-o schimbare absoluta, iar asta din cauza unui anunt de ultima ora facut de catre Antena 1 si Radu Valcan, iar asta pentru ca in show este introdusa “flacara ispitei”, o noutate care vine sa faca totul mai interesant.

Insula Iubirii va stabili anumite limite pentru cupluri, iar in momentul in care acestea vor fi depasite in interactiunile cu ispitele, flacara ispitei va fi aprinsa, semn ca aceasta a reusit sa-si convinga “victima” sa faca ceea ce nu trebuia in mod normal sa faca, si sa-si depaseasca limitele stabilite cu partenerul de viata.

Mai mult decat atat, la Insula Iubirii au inceput deja petrecerile si interactiunile intense intre concurenti si ispite, astfel ca vorbim despre foarte multe evenimente extrem de interesante, si imagini controversate, care deja aduc in atentia multor oameni ceea ce se intampla in cadrul acestei competitii extrem de interesante.

Insula Iubirii ne arata in imaginile de mai jos ceea ce se intampla in mod oficial in momentul de fata in locatia in care lucrurile se incing foarte rapid, iar toate imaginile sunt disponibile pentru a fi vazute de catre oricine, asa ca merita sa va uitati cu foarte mare atentie la toate surprizele care ne sunt aratate.

Concurenții au ales cu ce ispite merg la primul date. Radu Vâlcan s-a enervat de gestul făcut de Ana Maria și a răbufnit. Ce i-a zis, de față cu toți. Bianca refuză orice interacțiune cu ispitele masculine! Claudia: A trăit în junglă ? Se va întâmpla ceva deosebit. O noutate la Insula Iubirii!”.

Radu Vâlcan și-a făcut apariția și a dat vestea ce a stârnit un val uriaș de îngrijorare. O noutate pe Insula Iubirii. Dragilor, ceasta este flacăra ispitei, flacăra care se va aprinde atunci când partenerul va întrece limita pe care am stabilit-o astăzi. Acele momente care vă vor aduce zi după zi tot mai aproape de adevăr.