X

Rebeliune in Rusia: Anuntul Ministerului de Externe dupa Ocuparea Rostov, Avansurile Trupelor Wagner

Rebeliunea din Rusia, condusa de liderul grupului de mercenari Wagner, Prigojin, continua la aceste ore, iar asta pentru ca trupele se apropie de Moscova la ora actuala, dupa ce au ocupat orasul Rostov, iar ministrul de Externe de la Kremlin a facut si primele declaratii cu privire la situatia actuala din tara.

Rebeliunea din Rusia a aruncat tara intr-un haos urias, regiunea Rostov fiind ocupata deja de catre Wagner, in timp ce trupele mercenarilor se indreapta spre Moscova, si ar fi asteptati in aceasta seara, totul dupa ce Kremlinul a ordonat pregatirea capitalei de aparare, desi multe trupe ale armatei ruse au trecut de partea mercenarilor.

Vladimir Putin nu s-ar afla in Moscova, si ar coordona actiunile re raspuns impotriva rebeliunii din Rusia dintr-un buncar foarte bine protejat, si totul in timp ce a fost ordonata retragerea unor trupe din Ucraina pentru protejarea Moscovei, chiar daca nu se stie cat succes urmeaza sa aiba aceste actiuni.

Retragerea de trupe din Ucraina, amenintarea asupra Moscovei

“Tentativa de insurgență armată din țara noastră este puternic resimtita în societatea rusă, care îl sprijină puternic pe președintele rus Vladimir V. Putin.

Aspirațiile aventuriste ale complotistilor vizează, de fapt, destabilizarea situației din Rusia, distrugerea unității noastre și subminarea eforturilor Federației Ruse de a asigura siguranța internațională. Astfel, rebeliunea joacă în mâinile dușmanilor externi ai Rusiei.

Avertizăm țările occidentale împotriva oricărui indiciu de posibilă utilizare a situației interne a Rusiei pentru a-și atinge obiectivele rusofobe. Asemenea încercări sunt zadarnice și nu vor găsi rezonanță nici în Rusia, nici în rândul forțelor politice sensibile din străinătate.

Suntem convinși că în viitorul apropiat situația va găsi o soluție demnă de înțelepciunea veche a poporului rus și a statului Rus. Toate scopurile și obiectivele operațiunii militare speciale vor fi îndeplinite.

Țara noastră își va continua cursul suveran pentru a-și asigura securitatea, pentru a-și proteja valorile, pentru a-și consolida autoritatea pe arena internațională și pentru a stabili o ordine mondială justă și multipolară. Apreciem foarte mult înțelegerea acestei poziții de principiu de către aliații și partenerii noștri străini, pe care deja o simțim din plin.”

This post was last modified on iun. 24, 2023, 7:26 PM 19:26

Disqus Comments Loading...