X

ENEL: Doua Mesaje IMPORTANTE Transmise MILIOANELOR de Clienti din Tara

ENEL, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra la ora actuala, a decis sa-i informeze in mod oficial pe oameni, prin doua mesaje foarte importante, cu privire la ceea ce putem face in Romania pentru a avea o temperatura cat mai confortabila in case, dar fara a consuma o cantitate mare de energie.

ENEL explica mai jos faptul ca romanii pot consume mai putina energie tinandu-si casele la o temperatira de 23 – 25 de grade vara, pentru a avea o temperatura destul de confortabila, dar si fara a consuma foarte multa energie cu aparatele de aer conditionat, acestea fiind folosite intens pe timp de vara.

Daca sunteti interesati sa primiti prin e-mail si factura pe care ENEL Romania o emite in fiecare luna, atunci exista posibilitatea de a activa acest serviciu direct din contul de client MyLine, astfel incat sa nu mai asteptati livrarea facturii in format fizic prin posta, ci doar sa o aveti trimisa prin email in fiecare luna.

ENEL Romania nu este la prima recomandare de acest gen pentru clientii din toata Romania, iara sta pentru ca a mai facut altele in trecut, scopul fiind de a ii ajuta pe romani sa se bucure de beneficiile pe care le ofera acest serviciu, pe care grupul de energie a decis sa ni-l puna la dispozitie de ceva vreme deja.

#FiiSmartPeEnergie și asigură o temperatură de 23-25 de grade Celsius în casă, pe timp de vară, ca să ai o locuință confortabilă, cu un consum redus de energie electrică! Hai pe Electripedia, hub online susținut de Energy Policy Group, și descoperă soluții smart de eficiență energetică, noutăți legislative și informații utile pentru casa ta!

Știi cât de simplu este să-ți activezi serviciul „Factura prin E-mail”, ca să primești pe e-mail factura de energie imediat după emitere și să contribui direct la protejarea mediului? Pentru activarea facturii electronice prin e-mail este nevoie să accesezi MyEnel, să intri în „Contul Meu”, iar apoi în secțiunea „Factura Electronică” și să bifezi căsuța „EMAIL”.

This post was last modified on iun. 25, 2023, 7:43 PM 19:43

Disqus Comments Loading...