X

Mesajul lui Volodimir Zelenski in Urma Haosului care a Afectat Rusia

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj foarte important in urma haosului care a afectat Rusia in cursul zilei de ieri, cu o aparenta rebeliune in sudul tarii, care s-a sfarsit mai repede decat a inceput, si care nu aduce vreo schimbare pentru razboiul din Ucraina.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre faptul ca Ucraina este pregatita sa protejeze toata Europa de Rusia si armata sa, ceea ce a facut pana in momentul de fata, si ceea ce ar trebui sa faca in continuare, conform presedintelui ucrainean.

“Astăzi este o zi în care cu siguranță nu ar trebui să existe tăcere. Și cu siguranță avem nevoie de leadership.

Astăzi lumea a văzut că șefii Rusiei nu controlează nimic. Nimic. Haos total. Absența totală a oricărei previzibilități. Și se întâmplă pe teritoriul Rusiei, care este complet încărcat cu arme.

Lumea nu trebuie să se teamă. Știm ce ne protejează. Doar unitatea noastră. Ucraina va putea cu siguranță să protejeze Europa de orice forță rusă și nu contează cine le comandă. Vom proteja. Securitatea flancului estic al Europei depinde doar de apărarea noastră. Și de aceea fiecare manifestare de sprijin pentru apărarea noastră este sprijin pentru apărarea voastră, toți cei din lumea liberă.

O voi spune în rusă. Bărbatul de la Kremlin este evident foarte speriat și probabil se ascunde undeva, fără să se arate. Sunt sigur că nu mai este la Moscova. Sună undeva, și întreabă ceva… Știe de ce îi este frică pentru că el însuși a creat această amenințare. Tot răul, toate pierderile, toată ura – el însuși care îl răspândește. Și cu cât poate alerga mai mult între buncărele sale, cu atât veți pierde mai mult… toți cei care au legătură cu Rusia.

Ce vom face noi, ucrainenii? Ne vom apăra țara. Ne vom apăra libertatea. Nu vom tace și nu vom fi inactivi. Știm cum să câștigăm – și se va întâmpla. Victoria noastră în acest război va fi cu siguranță.

Cu cât trupele voastre stau mai mult pe pământul ucrainean, cu atât vor aduce mai multe devastări în Rusia. Cu cât această persoană se află mai mult în Kremlin, cu atât vor fi mai multe dezastre.”

This post was last modified on iun. 25, 2023, 12:35 AM 00:35

Disqus Comments Loading...