Insula Iubirii: Mesajele de ULTIMA ORA ale Ispitelor, care au Pus Fanii pe JAR!

Insula Iubirii Mesajele ULTIMA ORA Ispitelor care Pus Fanii JAR

Insula Iubirii, actualmente cel mai popular reality show din Romania, a pus fanii pe jar cu cele mai recente editii, iar asta pentru ca ispitele au inceput sa “isi faca treaba” printre cuplurile care au ajuns in emisiune, iar asta inseamna ca am vazut deja primele discutii aprinse intre cei care sunt prezenti acolo.

Insula Iubirii a avut deja si prima ceremonie a focului, acolo unde au inceput sa fie dezvaluite si primele adevaruri cu privire la evenimentele care au avut loc pana in momentul de fata, si dupa cum veti vedea mai jos, au fost destule despre care trebuie sa stie multi dintre fanii care urmaresc cu mare atentie tot ce se intampla.

Ispitele de la Insula Iubirii si-au intrat foarte bine in rol, iar asta pentru ca ele isi dau din plin silinta pentru a-si convinge “victimele” sa renunte la inhibitii, si sa uite de persoanele iubite cu care au venit, existand o competitie si intre ispite, pentru cea care va reusi sa convinga cel mai rapid tintele pe care le are.

Insula Iubirii continua in aceasta saptamana, in zilele de joi si vineri urmand a fi transmise de la ora 20:30 noi episoade pe Antena 1, astfel ca daca vreti sa urmariti cu atentie toate imaginile incendiare din cadrul show-ului, veti avea ocazia de a vedea foarte multe dintre surprizele care au fost pregatite oficial.

Prima ceremonie a focului, primul moment al adevărului! Insula Iubirii, Joi și Vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cine iubește nu lasă! Răzvan: “Ți-a fost ciudă că nu te-am întrebat și pe tine ?”. Romeo către Ema: “Nu ți-ai dori să te ridici, dar vrei să te ridici ca să dai bine. Asta înseamnă ipocrizie.” Insula Iubirii, Joi și Vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cine iubește nu lasă!