X

Italia: Cererea URGENTA pentru Giorgia Meloni, Masuri RADICALE Vizand Schengen, chiar Romania

Italia este mustrata serios si este vizata de o cerere urgenta, care este adresata direct premierului Giorgia Meloni, iar asta pentru ca deciziile luate de catre guvernul de la Roma cu privire la migratie trebuie sa se schimbe, iar tara ar trebui sa-si modifice radical politicile in ceea ce priveste primirea persoanelor din teri terte.

Italia a fost criticata dur in ultima vreme din cauza deceselor a sute de migranti in apropierea tarmurilor sale, iar de la Bruxelles vin critici dure prin care se cere rezolvare problemelor din cauza carora mor migranti in apele italiene, Parlamentul European fiind pregatit sa ofere sustinere pentru semnarea noului pact european privind azilul si migratia.

Italia trebuie, totusi, sa-si faca partea, si sa isi schimbe modul in care trateaza migratia ilegala, acest lucru putand fi extrem de benefic pentru Spatiul Schengen, si chiar Romania, in final, iar asta deoarece o aderare a tarii noatre ar putea fi foarte serios facilitata de reducerea numarului de migranti care intra in Uniunea Europeana anual.

“Nici un bărbat, femeie sau copil nu ar trebui să moară in apel noastre. Guvernul italian a jucat un rol cheie în echilibrarea securității, solidarității și dimensiunii externe in Uniunea Europeana. Nu va fi ușor să încheiem definitiv noul pact privind azilul si migratia in UE.

Însă Parlamentul Uniunii Europene este gata să-și facă partea, menținând primul loc al luptei împotriva traficanților de migranți. Femeile și copiii sunt cei mai vulnerabili, să nu uităm că vorbim despre vieți umane. Este timpul ca Italia să-și schimbe radical politicile de migrație. Italia nu se angajează în operațiuni de salvare așa cum ar trebui și face această sarcină mai dificilă pentru ONG-uri.”

This post was last modified on iun. 26, 2023, 7:35 PM 19:35

Disqus Comments Loading...