X

Marcel Ciolacu: Noi Anunturi de ULTIMA ORA dupa Eliminarea Pensiilor Speciale ale Parlamentarilor

Marcel Ciolacu a transmis o serie de noi anunturi de ultima ora dupa eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, iar asta pentru ca vorbim despre o masura extrem de controversata, insa premierul Romaniei, si presedinte PSD, le-a vorbit oamenilor despre necesitatea unei asemenea masuri.

Marcel Ciolacu explica mai jos ceea ca vor urma si alte masuri similar epentru alte categorii de bugetari, afirmand ca se va interzice si cumulul pensiei cu salariul, cu anumite exceptii, separat vorbind si despre foarte importanta zi a Drapelului National, care este sarbatorita astazi in Romania de catre oameni.

“Astăzi am terminat cu pensiile speciale pentru parlamentari. Este prima reformă pe care mi-am asumat-o la preluarea mandatului de premier. Urmează cumulul pensiei cu salariul la stat și reforma pensiilor speciale. O să avem o săptămână de foc! Nu avem nicio zi de pierdut. Această guvernare va fi despre REFORME ȘI ECONOMIE!

Eu în cele două mandate mi-am dat demisia, nu sunt beneficiar de pensie specială. Dacă ar fi făcut toți parlamentarii acest lucru, nu am mai fi dat vina unii pe alții. A existat o guvernare de dreapta în România. Au fost 4 prim-miniștri ai celor de la PNL, aveau suficient timp să taie pensiile speciale. Am început cu pensiile parlamentarilor, este o chestiune firească.

Nu poți să ceri altor categorii să renunțe și parlamentarii să aibă pensii speciale. Cu o largă majoritate am terminat cu pensiile speciale la parlamentari. Urmează cumulul pensie-salariu. Mai mult, o să vină, s-au convenit și ultimele trei amendamente cu Comisia Europeană și închidem în această săptămână discuția cu toate pensiile speciale. Se termină și cu angajații din Parlament.

Trebuie să înțelegem că nevoile noastre personale sunt cu totul și cu totul altele în societatea românească. Important este ca oamenii politici să se adapteze cerințelor din propria țară. Azi am văzut cu o largă majoritate am terminat cu pensiile speciale la parlamentari, urmează cumulul pensiei cu salariul. Există excepții la alesii locali, dreptul de a alege și a fi ales este în constituția româniei. Vor fi excepții la actori, la medicii care sunt și profesori.

Drapelul României este Simbolul națiunii noastre, drapelul României este conștiința noastră, ca țară, ca popor, ca istorie. Sub culorile sale ne afirmăm identitatea noastră. Sub culorile sale au luptat eroii noștri care ne-au apărat țara și demnitatea. Sub culorile sale s-a înfăptuit Marea Unire. Și tot sub culorile drapelului nostru se cântă imnul național în competițiile sportive internaționale. În fapt, prin aceste trei culori le spunem celorlalți cine suntem noi. Să fim deci mândri cu drapelul nostru, oriunde ne-am afla!”

This post was last modified on iun. 26, 2023, 5:53 PM 17:53

Disqus Comments Loading...