Masurile IMPORTANTE Anuntate de Volodimir Zelenski in Plina Ofensiva Impotriva Rusiei

Volodimir Zelenski vorbeste intr-o noua informare despre masurile importante care au fost luate de catre el, in plina ofensiva a Ucrainei impotriva Rusiei, si totul in timp ce o rebeliune a avut loc sambata in tara invadatoare, dar ea nu pare sa aiba vreun impact asupra cursului razboiului, deocamdata.

Volodimir Zelenski a discutat cu mai multi lideri internationali despre situatia din Ucraina, de la ora actuala, dar si despre ceea urmeaza sa se intample in perioada urmatoare, iar asta deoarece Ucraina are planuri foarte mari pentru a continua feonsivele pe care le-a lansat.

“Tocmai am încheiat o serie de conversații internaționale – cu președintele Statelor Unite Biden, cu prim-ministrul Canadei Trudeau, cu președintele Poloniei Andrzej Duda. Conversațiile pozitive sunt foarte necesare în acest moment – pentru noi toți.

Desigur, am discutat despre operațiunile de luptă din prima linie, despre acțiunile noastre active… Le-am mulțumit partenerilor pentru sprijinul acordat: este foarte important și ajută cu adevărat soldații noștri să avanseze. Acum ocupanții ruși suferă pierderile de care avem nevoie. Fiecare dintre pierderile lor este o creștere pe termen lung a libertății.

S-a discutat și întărirea în continuare a soldaților ucraineni. Și le mulțumesc partenerilor pentru că ne-au înțeles nevoile – nevoile pe termen lung. Sunt recunoscător în mod special președintelui Biden și Statelor Unite pentru fiabilitatea Patrioților. Am discutat despre consolidarea artileriei noastre, MLRS și altele.

Au mai rămas doar 15 zile până la începerea summitului NATO de la Vilnius. Facem totul pentru ca summitul să aibă sens. Conținut puternic. Soluțiile pozitive pentru Ucraina la Vilnius sunt singurele soluții pozitive posibile pentru securitatea noastră comună în Europa și Alianță în general.

Mulțumim tuturor celor care susțin Ucraina! Mulțumim domnului președinte Biden, Congresului, ambelor partide, tuturor americanilor pentru consolidarea istorică a libertății în lume! Mulțumim domnului prim-ministru Trudeau, tuturor canadienilor pentru sprijinul dumneavoastră continuu! Mulțumim președintelui Duda și tuturor celor din Polonia care sunt cot la cot cu Ucraina în apărarea Europei!

Slavă soldaților noștri! Felicitări fiecărei brigade care înaintează acum pe front… direcția Tavria, bravo! Mulțumesc! Glorie Ucrainei!”