X

Orange: GRATUITATI Anuntate Clientilor ce Surprize a Pregatit Oficial

Orange, unul dintre grupurile de telecomunicatii cele mai mari din Europa si intreaga lume, a decis sa anunte in mod oficial ce gratuitati a pregatit pentru clientii sai, iar asta pentru ca vorbim despre bonusuri sub forma de trafic de internet le fiecare euro reincarcat pentru o cartela prepay folosita de catre o persoana.

Orange explica mai jos cum functioneaza aceasta promotie speciala pe care o deruleaza in Romania la ora actuala, iar dupa cum prea bine puteti vedea, vorbim despre beneficii foarte bune care sunt oferite unui numar foarte mare de clienti din toata tara in aceasta perioada, asa ca merita sa profitam de ele.

Trafic de internet gratuit oferit clientilor

Primești automat câte 10 GB bonus pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, fie că alegi reîncărcarea cu credit sau cu o opțiune PrePay. Ȋn plus, ai bonus dublu pentru reȋncărcările din My Orange: 20 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat din contul My Orange.

Bonusul se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay cu beneficii naționale. Acestea sunt valabile 60 de zile și se consumă după beneficiile incluse în opțiunile activate. Bonusurile pot fi folosite cu opțiune națională activă de minimum 5 € credit.

Iar în roaming cu o opțiune activă de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă. Bonusul nu poate fi folosit cu o opțiune din categoria Design Your Offer.

Bonusurile nu se acordă la activările de opțiuni din creditul existent în cont, pentru creditul obținut prin opțiunea Transfer Credit sau pentru reîncărcările cu opțiuni destinate exclusiv consumului beneficiilor în roaming. Poți verifica beneficiile disponibile în aplicația My Orange sau prin apel la 333.

This post was last modified on iun. 26, 2023, 12:11 PM 12:11

Disqus Comments Loading...