X

Prigojin Explica Motivul Real al Rebeliunii Impotriva lui Vladimir Putin

Prigojin a explicat in mod oficial care a fost motivul real al rebeliunii imptoriva lui Vladimir Putin, aceasta ducand la ocuparea unui distric militar si a unui oras, cu mercenari trimisi la mai putin de 300 km de Moscova, totul terminandu-se cu o intelegere care a dus la mutarea liderului Wagner in Belarus.

Prigojin spune ca dizolvarea gruparii Wagner a fost motivul din spatele rebeliunii sale, si miscarea a avut efectul dorit, pentru ca ea nu va fi dizolvata, ci va continua sa existe, doar ca acum va actiona oficial siin Belarus, nefiind excluse posibile atacuri in viitor de pe teritoriul tarii aliate Rusiei.

“Prigojin spune că a început rebeliunea pentru a protesta pentru dizolvarea lui Wagner, nu pentru a răsturna guvernul. Fondatorul grupului Wagner, Yevgeny Prigozhin, a declarat pe 26 iunie că există două motive pentru a pune capăt rebeliunii.

În primul rând, liderii Wagner nu au vrut să vărseze sânge rusesc, a susținut el. În al doilea rând, scopul grupului de mercenari era să protesteze împotriva dizolvării lui Wagner, nu să răstoarne guvernul.”

This post was last modified on iun. 26, 2023, 7:58 PM 19:58

Disqus Comments Loading...