Volodimir Zelenski Viziteaza Frontul Armatei Ucrainei cu Rusia

Volodimir Zelenski Viziteaza Frontul Armatei Ucrainei cu Rusia

Volodimir Zelenski a vizitat astazi frontul razboiului din Ucraina, mai exact la Berdiansk, acolo unde foarte multi dintre soldatii armatei Ucrainei incearca sa tina piept constantelor atacuri lansate de catre Rusia, iar din pacate ele nu contenesc, si totul pentru ca se incearca o oprire a contraofensivei ucrainiene.

Volodimir Zelenski vrea sa creasca moralul soldatilor care lupta impotriva Rusiei, insa vorbeste in acelasi timp si despre problemele serioase cu care se confrunta armata Ucrainei, dar cu toate acestea ea continua sa tina piept rusilor.

“Poziții avansate ale trupelor ucrainene în direcția Berdiansk. Este foarte important să fii aici astăzi. Este deosebit de plăcut să salutăm batalionul 3 al Brigăzii Prezidențiale Separate, numit după Hetmanul Bohdan Khmelnytskyi al Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

Vă mulțumim pentru protejarea Ucrainei, lupta pentru independența și libertatea noastră – libertate pentru fiecare dintre noi. Păstrați-vă. Salvează-ți viața – salvează Ucraina.

Drumuri Donețk, benzinărie, comunicare cu soldații noștri. Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru Ucraina! Multumesc pentru protectie! Le doresc tuturor multa sanatate si noroc!

Astăzi am onoarea să fiu alături de eroii noștri – unități ale Forțelor Armate ale Ucrainei ale grupării operaționale-strategice de trupe Khortytsia. A mulțumi, a răsplăti și a da mâna. Vă doresc sănătate și numai biruință. Ucraina este mândră de fiecare dintre voi. Sunteți cool, puternici, adevărații noștri ucraineni.

Vă rugăm să mulțumiți soldaților noștri! Rudelor și prietenilor tăi care sunt în față. Cunoscuții tăi. Pentru cei de care ai auzit. Pentru cei pe care îi urmărești pe rețelele de socializare. Cei ale căror rude le cunoști. Susține și spune-le prietenilor tăi, copiilor tăi, oamenilor din lume despre războinicii noștri. Soldații noștri merită asta. Sunt adevărați eroi.”