ENGIE: Foarte IMPORTANTE Informatii de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania!

ENGIE Foarte IMPORTANTE Informatii ULTIMA ORA Clientii Romania

ENGIE, unul dintre principalele grupuri de energie din Romania la ora actuala, a decis sa le vorbeasca romanilor din toata tara despre o foarte importanta decizie pe care o pot lua ei pentru a-si reduce costurile lunare de energie, prin compensarea cu energie produsa chiar de catre ei in fiecare luna, folosind panouri fotovoltaice.

ENGIE explica mai jos faptul ca o compensare lunara a energiei consumate cu cea produse, este posibila, dar in anumite limite, iar mai jos aveti cateva detalii cu privire la ceea ce se intampla din acest punct de vedere, pentru ca exista anumite reguli stabilite de catre companie pentru acest proces important.

Conform celor de la ENGIE Romania, compensarea de energie va fi intotdeauna cantitativa, in baza reglementarilor care exista la ora actuala in Romania, deci nu veti putea face aceasta compensare in vreun alt mod, si e important sa stiti acest lucru, pentru ca in baza lui veti putea cere si aplicarea masurilor.

ENGIE Romania are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce se intampla cu prosumatorii care vor sa-si compenseze factoruile, asa ca daca vreti mai multe detalii despre ceea ce puteti face, e bine sa intrati pe website-ul companiei pentru a citi informatiile importante, din acest punct de vedere.

Ești prosumator? Vrei să afli cum se face compensarea cantitativă a facturilor tale de energie ? Urmărește materialul video și, dacă mai ai nevoie de detalii, le gasești aici. Compensarea dintre energia injectata si cea consumata va fi intotdeauna cantitativa.

Situatia completa si la zi a energiei active raportate o regasesti in anexa facturii lunare de consum. Factura de report o primesti doar in lunile in care produci mai multa energie decat consumi.