Politia Romana cere AJUTORUL a Milioane de Romani din Toata Tara

Politia Romana cere AJUTORUL Milioane Romani Toata Tara

Politia Romana a decis sa ceara ajutorul a milioane de romani din intreaga tara pentru identificarea unui barbat, care este acuzat de omor calificat in Timisoara, iar asta pentru ca pana la ora actuala autoritatile nu au reusit sa-l localizeze pentru a il aresta.

Politia Romana explica mai jos de ce este important ca acest barbat sa fie arestat, iar asta pentru ca el poate fi extrem de periculos, si ar putea ataca alte persoane pentru a le ucide, portretul de mai jos fiind distribuit de catre autoritati in toata tara.

Orice informație contează!

Dacă îl vedeți, vă rugăm să apelați la 112 și să nu intrați în contact cu acesta!

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură, în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat, din Timișoara.

Totodată, apelăm și la sprijinul dumneavoastră, oferindu-vă câteva semnalmente ale bărbatului și portretul robot cu potențialele trăsături ale prezumtivului autor.

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat).