LIDL: Masura Anuntata OFICIAL, ce da GRATUIT pentru Romani Acum

LIDL Masura Anuntata OFICIAL GRATUIT Romani Acum

LIDL, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu un numar foarte mare de clienti in Romania la ora actuala, a decis sa-i informeze in mod oficial pe romani cu privire la ceea ce ar trebui sa stie cand vine vorba despre ceea ce le da gratuit incepand de acum, si pentru o perioada limitata de timp, in Romania.

LIDL explica mai jos faptul ca “pune la bataie” 3 tablete iPad Air de 10.9 inch, 3 seturi de trollere cu rucsac, dar si 3 smartwatch-uri Garmin, pentru cei care decid sa participe la promotia care este in plin proces de derulare la ora actuala, dar pentru o perioada foarte limitata de timp, acum in Romania.

Dupa cum puteti vedea chiar acum mai jos, cei de la LIDL ROmania spun ca daca vom cumpara inghetata de minim 15 LEI de la brand-urile Gelatelli sau Ballino, de cel putin 4 ori, si ne scanam cardurile LIDL Plus de fiecare data, atunci avem sansa de a ne inscrie in campania pentru a castiga premiile de mai sus.

LIDL Romania explica mai jos faptul ca oricine poate sa participe la aceasta campanie, daca doreste cu adevarat, asa ca nu trebuie decat sa ne uitam cu foarte mare atentie la informatiile care sunt oferite, iar asta pentru ca este important sa stiti cum puteti sa aveti sansa de a primi oricare dintre premiile oferite.

Ți-am pregătit un nou concurs #LidlPlus! Cum te înscrii ? Cumpără înghețată de minimum 15 lei; scanează cadrul Lidl Plus și obții 1 punct în aplicație; acumulează 4 puncte, confirmă înscrierea și poți câștiga! Promoția se desfășoară în perioada 26.06 – 06.08.2023.