BANCA Transilvania: Serioasa AVERTIZARE de ULTIMA ORA cu Toti Clientii Romani Vizati

BANCA Transilvania Serioasa AVERTIZARE ULTIMA ORA Toti Clientii Romani Vizati

BANCA Transilvania a decis in mod oficial sa emita o foarte serioasa avertizare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, institutia financiara cu un numar mare de clienti care beneficiaza de serviciile sale, aducand in atentia tuturor ceea ce se intampla daca se intampla sa cada in plasa inselaciunilor privind castigurile financiare.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre felul in care sunt promovate unele dintre aceste tipuri de inselaciuni de catre diverse persoane care vor sa le fure banii, scopul lor fiind de a convinge oamenii ca vor face foarte rapid foarte ulti bani, desi in realitate tot ce se va intampla, va fi sa-si piarda banii.

Dupa cum puteti vedea si ma jos, cei de la BANCA Transilvania ne aduc in imediata atentie faptul ca nu orice fel de msaje care au logo-ul sau in ele, reprezinta in mod neaparat si banca, iar asta pentru ca oricine se poate folosi de elementele sale de brand pentru a incerca sa pacaleasca oamenii obisnuiti.

BANCA Transilvania nu este la prima avertizare de acest gen pentru clientii sai din Romania, astfel ca daca ati mai vazut pana acum mesaje de acest gen, ar trebui sa stiti ca ele nu sunt unele pe care le puteti trece usor cu vederea, pentru ca s-ar putea sa pierdeti si sume serioase de bani, daca le veti ignora.

E important să nu dai click pe link-urile de la reclamele false și să nu introduci datele tale sau ale cardului. Dacă vezi astfel de reclame, raportează-le și anunță-ne cât mai curând. Promisiunile de castiguri rapide cu o investitie minima nu vin de la noi, chiar daca folosesc logo-ul nostru, sau al altor branduri sau imagini cu persoane publice.