X

ENEL Informeaza Clientii din Romania, ce Mesaj IMPORTANT Transmite Oficial

ENEL a decis sa-i informeze pe clientii din toata Romania in momentul de fata, in legatura cu un mesaj foarte important despre care ar trebui sa stie oricare dintre oameni, iar asta pentru ca marele grup de energie aduce in atentia clientilor cum pot primi rapid facturile pentru energie electrica si gaze naturale.

ENEL vorbeste mai jos despre ceea ce ar trebui sa stie oricare dintre romanii care vor sa profite de acest sistem, care ne aduce rapid prin email facturile pentru consumul lunar, ele putand fi platite foarte rapid atat din platforna online pe care o are compania, cat si prin orice alte surse dorim noi la un moment dat.

Decizia celor de la ENEL Romania de a le oferi clientilor posibilitatea de a se bucura de o asemenea usurinta cu privire la plata facturilor, este o hotarare de care ar trebui sa profite foarte multi dintre clientii din toata Romania, mai ales ca totul este disponibil 100% gratuit pentru romanii din intreaga tara acum.

ENEL ofera multe beneficii online pentru clientii romani

ENEL Romania incearca sa ii ajute pe romani sa profite cat de mult pot de acest sistem, iar beneficiile pe care el le are sunt extinse dincolo de simpla primire, sau plata, a facturilor, ceea ce ar trebui sa stie oricine este cu adevarat dornic sa nu rateze oportunitatile care sunt oferite de catre sistem.

Alege să-ți activezi serviciul „Factura prin e-mail” ca să primești factura de energie electrică și gaze naturale imediat după emitere, în căsuța poștală electronică, sub forma unui fișier tip .PDF pe care îl poți descărca direct, fără să fie nevoie să accesezi vreun link.

Activează serviciul „Factura prin e-mail” și te alături celor aproximativ 1,5 milioane dintre clienții noștri care au ales să primească factura electronic și să contribuie direct la protejarea mediului!

This post was last modified on iun. 30, 2023, 10:28 AM 10:28

Disqus Comments Loading...