Ucraina se Plange de Slaba Echipare a Armatei in Contraofensiva Impotriva Rusiei!

Ucraina se Plange de Slaba Echipare a Armatei in Contraofensiva Impotriva Rusiei

Ucraina se plange de slaba echipare a armatei sale in plina contraofensiva impotriva Rusiei la ora actuala, iar asta pentru ca Seful Statului Major al Armatei a facut aceste afirmatii, el spunand totusi ca exista avansuri zilnice in ceea ce priveste eliberarea teritoriilor ocupate de catre rusi in ultimul an de zile.

Ucraina spune ca progresul in eliberarea teritoriilor ocupate de catre Rusia este unul foarte lent, chiar mai lent decat isi dorea tara, insa chiar si asa, vorbim despre continuarea eliberarii unui numar cat mai mare de teritorii, dar atat timp cat armele si munitia vor mai rezista in aceasta perioada.

“Contraofensivă subechipată, dar avansează zilnic. Forțele ucrainene avansează în fiecare zi în contraofensivă, a declarat comandantul șef al forțelor armate ucrainene, Valerii Zalujnyi, într-un interviu publicat de Washington Post pe 30 iunie.

Zaluzhnyi i-a criticat pe cei care se plâng de „progres lent”, adăugând că contraofensiva „nu este un spectacol”. Președintele Volodymyr Zelensky a mai remarcat că avansul este „mai lent decât se dorește”, dar că campania nu este un film.”