WhatsApp isi Invata Oficial Clientii, IMPORTANT Anunt pentru iPhone si Android

WhatsApp Invata Oficial Clientii IMPORTANT Anunt iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie folosita de peste 2 miliarde de utilizatori care au telefoane iPhone si Android, a decis sa ii invete in mod oficial pe oameni cum sa isi dea seama daca au fost blocati de catre o alta persoana, si nu o mai pot contacta, ceva ce poate fi o problema serioasa pentru multa lume.

WhatsApp ne ofera mai jos cateva puncte importante pentru a sti daca am fost blocati de catre o persoana cu care am discutat, sau poate chiar nu am discutat, iar asta deoarece exista cateva elemente clare in baza carora putem sti daca am fost blocat, fara sa ni se spuna in mod clar si oficial acest lucru.

WhatsApp ne spune mai jos indiciile in baza carora putem trage concluzia ca o persoana ne-a blocat in platforma, sau nu, insa daca acea persoana nu ne-a spus acest lucru, nu ramanem decat cu presupunerile faptului ca am fost blocati, fara alte detalii oferite, asa ca e bine sa stiti ca unoeri puteti sa si intelegeti gresit aceste informatii.

Cum stii ca te-a blocat cineva

Există câțiva indicatori că ați putea fi blocat:

  • Nu mai puteți vedea ultima persoană de contact văzută sau online în fereastra de chat. Aflați mai multe aici.
  • Nu vedeți actualizări ale unei fotografii de profil a unei persoane de contact.
  • Orice mesaj trimis unui contact care v-a blocat va afișa întotdeauna o bifă (mesaj trimis) și nu va afișa niciodată o a doua bifă (mesaj livrat).
  • Apelurile pe care încercați să le efectuați nu vor trece.

Dacă vedeți toți indicatorii de mai sus pentru un contact, aceasta ar putea însemna că utilizatorul vă blochează. Cu toate acestea, există și alte posibilități. Am făcut acest lucru în mod intenționat ambiguu pentru a vă proteja confidențialitatea atunci când blocați pe cineva. Astfel, nu vă putem spune dacă sunteți blocat de altcineva.