X

BRD Romania: Notificare de ULTIMA ORA cu o Noua ATENTIONARE Emisa Clientilor Romani

BRD Romania, una dintre cele mai importante institutii financiare din Romania la ora actuala, a anuntat in mod oficial o atentionare extrem de serioasa, iar asta pentru ca intentioneaza sa faca in cursul acestei nopti o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care se bazeaza un numar foarte mare de romani.

BRD Romania explica mai jos faptul ca multiple servicii importante, precum You BRD, MyBRD Net, MyBRD Mobile si BRD Office, vor fi indisponibile de astazi, la ora 23:00, si pana maine la ora 03:00, astfel ca nu ne vom putea folosi de ele pentru orice avem nevoie, si este important sa stiti acest lucru acum.

Mai mult decat atat, nu vom primi nici notificari de la aplicatia YOU BRD, iar daca sunteti dornici sa inrolati carduri in Apple Pay, sau Google Pay, atunci BRD ne spune ca nu vom putea face nici acest lucru, ceea ce ne limiteaza foarte mult optiunile cand vine vorba despre folosirea serviciilor oferite de banca.

BRD spune ca nici serviciul MyBRD SMS nu va functiona in cursul acelui interval orar, astfel ca platile facute folosind 3D Secure nu vor putea fi autorizate, deci nu va ganditi ca veti putea cumpara ceva, pentru ca nu se va intampla acest lucru, din pacate, si e important sa stim cu totii acest lucru.

În noaptea de 1 spre 2 iulie, între orele 23:00 și 03:00, vom întrerupe pentru mentenanță serviciile de online banking You BRD, MyBRD Net, MyBRD Mobile și BRD Office. Așadar, în respectivul interval, aplicația You BRD nu va putea fi accesată, mesajele de notificare tip push pentru validarea tranzactiilor e-commerce nu vor fi transmise, înrolarea cardurilor în Apple Pay și Google Pay nu va putea fi realizată.

Iar încasările interbancare în regim instant nu se vor procesa (încasările interbancare se vor procesa standard, respectând orele-limită de procesare tranzacții). De asemenea, în același interval, serviciul MyBRD SMS va fi indisponibil, iar plățile cu cardul prin 3D Secure nu se vor putea valida. Vă mulțumim pentru înțelegere!

This post was last modified on iul. 1, 2023, 11:41 AM 11:41

Disqus Comments Loading...