X

E.ON: Explicatiile Masurilor IMPORTANTE Impuse pentru Facturi in Romania

E.ON, grup de energie din Romania cu milioane de clienti in toata tara, ofera explicatii pentru masurile importante care sunt impuse pentru facturile emise clientilor din toata tara, iar asta pentru ca explica in ce conditii sunt facute sistarile pentru furnizarea energiei electrice pentru romanii care nu-si achita facturile.

E.ON explica doua situatii importante in care furnizarea energiei electrice este suspendata pentru clientii din toata Romania, astfel ca va puteti face o idee cu privire la ceea ce ar trebui sa stiti cand vine vorba despre plata la timp a facturilor care au fost emise de catre companie in fiecare luna pentru noi toti.

Diferentierea pe care cei de la E.ON Romania o fac mai jos are la baza timpul de client care beneficiaza de serviciul de energie electrica, sau gaze naturale, astfel ca in baza acesteia puteti sti la ce sa va asteptati cand vine vorba despre suspendarea primirii de gaze naturale de la compania de energie din tara.

E.ON Romania aplica aceste masuri pentru toti clientii din Romania, astfel ca nu exista vrel diferenta din acest punct de vedere, si e bine sa fiti constienti de acest lucru, dar ca regula generala, este important sa platiti la timp facturile pentru energie electrica si gaze naturale emise in baza consumului.

Pentru clienții serviciului universal (SU), E.ON poate să sisteze furnizarea de energie electrică începând cu ziua 74 de la data emiterii facturii, cu un preaviz de 28 zile calendaristice, dacă nu ai efectuat plata. Pentru clienții casnici eligibili și pentru persoane juridice, E.ON poate să sisteze furnizarea de electricitate începând cu ziua 55 de la data emiterii facturii, cu un preaviz de 15 zile calendaristice, dacă nu ai efectuat plata.

În cazul în care, în termen de 20 de zile de la data întreruperii furnizării energiei electrice nu s-a efectuat plata integrală a facturii și a penalităților datorate, furnizorul are dreptul de a rezilia contractul de furnizare a energiei electrice cu un preaviz de 20 zile calendaristice, urmând ca sumele datorate să se recupereze conform dispozițiilor legale în vigoare.

This post was last modified on iul. 2, 2023, 12:02 PM 12:02

Disqus Comments Loading...