Mesajul Transmis de Volodimir Zelenski din Odesa, care Rezista Rusiei

Volodimir Zelenski a decis sa transmita un nou mesaj important direct din Odesa, care rezista in mod eroic Rusiei si atacurilor sale, presedintele Ucrainei vorbind despre curajul foarte serios de care au dat dovada toti cei care lupta pentru protejarea tarii sale in ultimul an de zile.

Volodimir Zelenski vorbeste inclusiv despre Fortele Navale ale Ucrainei, cele care au luptat eroic pentru a proteja tara, si a preveni atacurile Rusiei, foarte multi dintre ei continuand lupta impotriva inamicului care a invadat tara in luna februarie a anului 2022.

“Astăzi sunt la Odesa, în primul rând, pentru a-i felicita pe războinicii noștri ai Marinei Ucrainene de ziua lor profesională. Să-i felicit și să le mulțumesc pentru curaj, eroism și rezultatele extraordinare pe care le-au obținut și pe care le obțin pentru Ucraina.

Inamicul nu va dicta cu siguranță condițiile din Marea Neagră, iar ocupanții vor trebui să le fie la fel de frică să se apropie de Crimeea noastră ucraineană și de coasta noastră a Mării Azov, precum navele rusești se tem deja să se apropie de coasta noastră de la Marea Neagră.

Vom câștiga împreună! Țărmurile ucrainene nu vor tolera niciodată ocupantul. Slavă tuturor apărătorilor noștri! Îți mulțumesc, Odesa, pentru această zi!

Mulți din Rusia credeau că Marea Neagră este zona de apă a puterii lor. Inamicul spera că marina noastră nu va putea rezista atacurilor rusești. Ei bine, curajul și priceperea războinicilor noștri au distrus toate aceste speranțe dușmane și i-au înecat în mare.

Știm, am văzut și suntem recunoscători pentru gloria pe care unitățile noastre marine o câștigă pentru țara noastră. Toți cei din Ucraina avem încredere în puterea oamenilor noștri și suntem cu toții încrezători în puterea dumneavoastră, în profesionalismul dumneavoastră și în capacitatea dumneavoastră de a continua să demonstrați puterea ucraineană.

Felicitări pentru vacanța profesională – Ziua Marinei Forțelor Armate ale Ucrainei!”