X

Decizia WhatsApp cu o Noua ATENTIONARE pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, este in centrul atentiei astazi, dupa ce oamenii din spatele companiei care detine platforma, au decis sa-i atentioneze pe utilizatori in legatura cu interzicerea temporara a conturilor de la a accesa reteaua.

WhatsApp explica mai jos in ce conditii poate fi interzis, chiar si temporar, accesul la platforma de mesagerie, iar asta pentru ca pot fi destui oameni afectati de o decizie de acest gen, ea putand lasa destule persoane fara posibilitatea de a comunica cu cei apropiati, deci e bine sa stiti cum sa va protejati.

Despre conturile interzise temporar

Dacă ați primit un mesaj în aplicație care spune că contul dvs. este „interzis temporar”, aceasta înseamnă că probabil utilizați o versiune neoficială a WhatsApp sau că este posibil să colectați informații, ceea ce este cunoscut sub numele de scraping. Dacă nu treceți la aplicația oficială sau nu încetați să vă implicați în scraping după ce ați fost interzis temporar, contul dvs. poate fi interzis definitiv de a utiliza WhatsApp.

Aplicații neoficiale WhatsApp

Aplicațiile WhatsApp neautorizate vă pun în pericol securitatea și siguranța, iar noi nu le acceptăm.

Iată ce s-ar putea întâmpla dacă le folosiți:

  • Nu există nicio garanție că mesajele sau datele tale, cum ar fi locația sau fișierele pe care le partajezi, vor fi private și securizate.
  • Contul dvs. poate fi interzis deoarece utilizarea aplicațiilor neoficiale Whatsapp contravine Termenilor și condițiilor noștri.

Pentru a vă asigura că aveți acces la WhatsApp, confirmați-vă numărul din nou în aplicația noastră oficială, pe care o puteți descărca de pe site-ul nostru.

Scraping

Scraping este extragerea automată a informațiilor, atât direcționată, cât și la scară, pentru orice scop nepermis. Obținerea informațiilor despre utilizator în acest mod, inclusiv numere de telefon, imagini de profil de utilizator și stări de la WhatsApp încalcă Termenii și condițiile noastre.

This post was last modified on iul. 4, 2023, 6:19 PM 18:19

Disqus Comments Loading...