X

ENEL: IMPORTANTA Informare Oficiala a Clientilor Romani, ce Transmite Compania

ENEL, marele grup de energie cu peste 3 milioane de clienti activi in toata Romania, a decis sa publice o noua si foarte importanta informare care ii vizeaza pe clientii din toata tara, iar asta pentru ca in atentia lor este adus faptul ca indiferent de vreme, o pompa de caldura poate fi extrem de utila in casa.

ENEL explica mai jos de ce este bine sa folosim un asemenea tip de dispozitiv in propriile case, iar asta pentru ca multumita lui putem avea un randament de pana la 4 ori mai mare decat in cazul unei centrale pe gaze, consumul de energie si emisiile de carbon fiind deasemenea reduse substantial multumita utilizarii.

Recomandarea pe care ENEL Romania o face la ora actuala pentru clientii din Romania vine ca urmare a dorintei multora de a face economii cat mai mari in ceea ce priveste consumul de electricitate si gaze naturale, asa ca e bine sa stim ce se intampla, pentru a putea avea si economii mai mari, in final.

ENEL Romania are pe website-ul sau o sectiune speciala prin care le ofera oricaror clienti posibilitatea de a descoperi mai multe informatii cu privire la ceea ce ar putea sa faca pentru a face economii la energie, asa ca daca vreti sa aflati mai multe, ar fi bine sa intrati acolo pentru a vedea detaliile care ne sunt oferite.

Indiferent de vreme, cald sau frig, o pompă de căldură îți aduce confortul termic dorit. Mai mult decât atât, având un randament de patru ori mai mare decât o centrală pe gaze, reduci consumul de energie și emisiile de carbon.  Te așteptăm pe Electripedia pentru mai multe informații despre eficiența energetică.

This post was last modified on iul. 4, 2023, 10:52 AM 10:52

Disqus Comments Loading...