X

Ministerul Sanatatii: Masura IMPORTANTA dupa un Plan pentru MILIOANE dintre Romani

Ministerul Sanatatii anunta in mod oficial o decizie extrem de importanta pentru milioane de romani, punand in aplicare o serie de masuri despre care Alexandru Rafila, ministrul PSD, a discutat anterior in repetate randuri, mai exact imbunatatirea sistemului de sanatate prin sisteme de telemedicina de urgenta, cu acoperire nationala.

Ministerul Sanatatii a anuntat deschiderea unei licitatii pentru achizitia de echipamente pentru sisteme de telemedicina, orice companii dispuse sa livreze asemenea tipuri de echipamente, fiind asteptate sa trimita oferte la ministerul lui Alexandru Rafila, pentru ca din ele sa fie alese cele care vor si livra echipamentele necesare in Romania.

“Guvernul României prin Ministerul Finanțelor în numele Ministerului Sănătății a primit finanțare de la Banca Mondială pentru costul finanțării suplimentare pentru Sănătate Proiect Reforma sectorială – Îmbunătățirea calității și eficienței sistemului de sănătate și intenționează să aplice o parte din veniturile aferente plăților în baza contractului de achiziție de echipamente pt sistem de telemedicină de urgență pentru acoperire națională.

Ministerul Sănătății – Unitatea de management al proiectelor invită acum oferte sigilate de la ofertanți eligibili pentru achiziționarea de echipamente de videoconferință, comunicații, IT și medicale care urmează să fie livrate, a instalat și instruit personalul tehnic și medical al Beneficiarului în 270 de zile de la semnarea contractului dateaza la 131 sectii de urgenta distribuite in toata tara si la 4 centre de telemedicina (Tg. Mures, Bucuresti, Iasi si Timisoara).

Licitația se va desfășura prin achiziții internaționale competitive, folosind o Cerere de Oferte (RFB) așa cum se specifică în „Regulamentele privind achizițiile pentru debitorii IPF” ale Băncii Mondiale, noiembrie 2020 („Regulamentele privind achizițiile”) și este deschis tuturor ofertanților eligibili, astfel cum sunt definiți în Achiziții Reguli.

Ofertanții eligibili interesați pot obține informații suplimentare de la Unitatea de Management al Proiectului (28C, Str. General C-tin Budisteanu, etajul 3, Sector 1, Bucuresti, Romania) si inspecteaza licitatia documente în timpul biroului între orele 10:00 și 16:00, ora locală, în toate zilele lucrătoare, începând cu 3 iulie, 2023. O întâlnire pre-licitare la care pot participa potențialii ofertanți va avea loc la ora 14:00, ora locală. ora pe 12 iulie 2023.

Documentul de licitație în limba engleză poate fi solicitat de ofertanții eligibili interesați la depunere a unei cereri scrise la adresa de mai jos. RFB va fi livrat electronic prin e-mail la reprezentanții potențialilor ofertanți desemnați în cererea scrisă. Ofertele trebuie să fie livrate la adresa de mai jos până pe 17 august 2022, ora 12:00, ora locală. Licitarea electronică nu va fi permisă. Ofertele cu întârziere vor fi respinse.”

This post was last modified on iul. 4, 2023, 9:09 PM 21:09

Disqus Comments Loading...