CEC Bank: ALERTA de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani din Toata Tara

CEC Bank ALERTA ULTIMA ORA Clientii Romani Toata Tara

CEC Bank, institutie financara care deserveste de peste un secol un numar foarte mare de clienti din toata Romania, a decis sa emita o alerta care vizeaza toti clientii din tara la ora actuala, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adusa problema protejarii banilor, dar si a datelor personale ale acestora.

CEC Bank explica mai jos faptul ca toti clientii trebuie sa fie extrem de atenti, si sa nu ofere informatii despre codurile pentru folosirea Token-urilor, in vederea autentificarii in sistemele de internet si mobile banking, sau pentru autorizarea tranzactiilor, prin intermediul lor putand fi furati foarte usor bani de catre hoti.

Conform celor de la CEC, aceste date trebuie protejate cu prioritate de catre oameni, iar asta deoarece ele sunt date de autentificare bancara, si pot fi folosite fara acordul nostru de catre oameni rau intentionati, si daca se fura bani din conturi, uneori ei ar putea fi extrem de greu de recuperat de catre banca.

CEC stie foarte bine cat de periculoase pot fi situatiile de acest gen, asa ca de aceea incearca sa ii protejeze pe romani cu privire la problemele generate de catre situatiile de acest gen, ele fiind tot mai intalnite in Romania, cu efecte foarte serioase pentru oameni.

Nu oferi nimănui codurile generate de dispozitivul tău Token! Acestea sunt date de autentificare bancară care, odată ajunse la persoane rău intenționate, pot duce la furtul banilor din cont.