ENEL: Foarte IMPORTANTA Informare Oficiala in ATENTIA Clientilor din Romania

ENEL Foarte IMPORTANTA Informare Oficiala ATENTIA Clientilor Romania

ENEL, una dintre companiile cele mai mari din Romania, care furnizeaza romanilor servicii de gaze naturale si electricitate la ora actuala, a decis sa transmita o informare extrem de importanta, care ar trebui sa fie in atentia imediata a oamenilor, pentru ca ii invata cum sa se protejeze mai eficient.

ENEL explica mai jos ce putem face daca am uitat parola pe care o folosim pentru a accesa contul din cadrul platformei online pe care compania o are, iar asta deoarece in baza ei putem sa vizualizam informatii despre conturile noastre, putem sa vedem facturi, sa le platim, putem sa administram servicii, si nu doar atat.

Conform celor de la ENEL Romania, dupa ce am recuperat o parola uitata, este foarte important sa avem in vedere faptul ca trebuie sa setam o noua parola sigura, iar asta inseamna ca trebuie sa folosim un numar limita de caractere pentru ea, dar si unele speciale, astfel incat ea sa nu poata fi ghitita, sau sparta.

ENEL Romania ne aduce in atentie aceste informatii, pentru ca este foarte important ca ale noastre conturi sa fie protejate cat se poate de bine impotriva oricaror persoane care ne vor raul, si din pacate exista destule care nu vor decat sa ne fure datele personale, ceea ce desigur ca este o problema pentru multa lume.

Ai creat un cont MyEnel ca să-ți administrezi cu ușurință contractul de energie, dar ai uitat parola de acces? O poți reseta foarte simplu de aici de pe website. E nevoie doar să introduci adresa de e-mail ori numărul de telefon de care te-ai folosit pentru crearea contului, iar apoi poți reseta parola.

Noua parolă va avea minimum 8 caractere și va include cel puțin o majusculă, o literă mică, o cifră și unul dintre următoarele caractere speciale: „!”, „#”, „$”, „=”, „()”, „-”, „/”, „;”, „@”, „?” și „_”.