X

ING Bank: Noi SCHIMBARI Oficiale pentru Clienti ce Hotarari a Luat Banca

ING Bank, de departe una dintre cele mai importante si mai mari banci din Romania, a decis sa-si anunte in mod oficial clientii in legatura cu o serie de schimbari pe care le face, unele despre care ar trebui sa stie, mai ales daca folosesc aplicatia Home’Bank pentru transferuri bancare in aceasta perioada.

ING Bank explica mai jos faptul ca aplicatia Home’Bank a fost actualizata, iar incepand de acum ne ofera o serie de noutati, care au menirea de a imbunatati experienta de utilizare pentru telefoanele iPhone si Android, o veste excelenta pentru foarte multi dintre utilizatorii care se bazeaza pe ea.

Dupa cum puteti vedea si in anuntul de mai jos, cei de la ING le spun romanilo ca schimbarile din cadrul aplicatiei nu sunt foarte mari, ceva ce desigur ca nu ar trebui sa mire pe cineva, dar chiar si asa, vorbim despre noutati care ar trebui sa ne imbunatateasca substantial experienta de folosire a aplicatiei.

ING isi distribuie aplicatia Home’Bank in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca oricine este dornic sa o instaleze, o poate face chiar acum, si este important sa evitati magazinele terte de aplicatii, pentru a nu instala o versiune care sa fie plina de malware, cum se intampla destul de des.

Update-urile dese ne ajută să ne asigurăm că Home’Bank merge cât mai bine pentru tine. Lucrăm mereu la optimizări mai mici sau mai mari care să-ți îmbunătățească experiența din aplicație. Pe data viitoare, cu un Home’Bank mereu mai bun.

This post was last modified on iul. 8, 2023, 9:10 AM 09:10

Disqus Comments Loading...