Kaufland Informeaza MILIOANE de Romani, ce NU STIAU Multe Persoane despre Magazine

Kaufland Informeaza MILIOANE Romani NU STIAU Multe Persoane Magazine

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cele mai multe magazine deschise in Romania la ora actuala, a decis sa-i informeze in mod oficial pe romani cu privire la ceea ce foarte multi nu stiau, mai exact faptul ca daca isi fac un Kaufland Card, pot beneficia de promotii personalizate, in baza cumparaturilor facute.

Kaufland ne arata in imaginea de mai jos cum vor fi prezentate aceste promotii personalizate in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca exista o sectiune speciala in aceasta, in care vom putea vedea toate promotiile personalizate pe care lantul de hypermarket-uri ni le va pune la dispozitie oficial.

Kaufland le ofera romanilor oferte personalizate in magazine

Asa cum este normal, pentru a beneficia de aceste promotii personalizate pe care Kaufland Romania ni le ofera, trebuie sa facem intai un Kaufland Card, in oricare dintre magazinele din toata tara, iar apoi sa il scanam la casele de marcat, pentru ca achizitiile noastre sa fie inregistrate in sistemele companiei, iar ofertele personalizate sa fie create.

Kaufland Romania are de ceva vreme aceste oferte personalizate speciale pentru clientii din toata Romania, astfel ca oricine este dornic sa profite de ele, o poate face extrem de rapid, in doar cateva minute dupa instalarea aplicatiei pentru iPhone si Android, deci nu trebuie decat sa ne uitam cu mare atentie la toate promotiile.

Știai că te poți bucura de promoții personalizate cu ajutorul Kaufland Cardului tău ? Scanează cardul la fiecare sesiune de cumpărături, acumulează puncte și activează-ți ofertele din aplicație! Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv. Spunem „pe bune” pentru că într-o lume plină de promoții la tot pasul, noi vrem să îți aducem promoțiile care se potrivesc stilului tău de viață.