X

SCHIMBARILE Anuntate de DIGI Romania pentru MILIOANE de Clienti, ce e NECESAR sa Stii!

DIGI Romania, grup de telecomunicatii cu peste 10 milioane de clienti in Romania, a anuntat in mod oficial o serie de schimbari foarte importante despre care trebuie sa stie toti cei care-i folosesc serviciile, iar asta pentru ca vorbim despre masuri menite sa ne faca viata mult mai usoara in aceasta perioada.

DIGI Romania explica mai jos faptul ca incepand de acum ne ofera posibilitatea de a primi prin SMS facturile lunare pentru servicii, asta dupa ce de ani de zile ofera optiunea de a primi prin WhatsApp aceleasi facturi, deci masura este una buna despre care trebuie sa stie multi dintre clientii din Romania.

DIGI Romania trimite acum facturile lunare si prin SMS

Puteti vedea mai jos explicatiile celor de la DIGI vis-a-vis de activarea acestui sistem, totul fiind foarte simplu de realizat, iar clientii primesc prin SMS informatii oficiale cu privire la factura emisa, dar si un link pentru descarcare in format PDF, ceva ce desigur poate fi extrem de util pentru foarte multa lume.

DIGI stie ca exista multi romani care ar prefera sa primeasca prin SMS factura pentru serviciile de care beneficiaza, asa ca ideea din spatele acestui sistem este una foarte buna, deci merita sa va ganditi sa-l activati, dar pentru a face asta, trebuie sa intrati in contul de client de pe website-ul companiei, ceva ce puteti face rapid.

Noutăți de la Facturescu! De acum poți alege să primești factura ta DIGI prin SMS. Ai acces lunar la detaliile facturii prin mesaj text, direct de pe telefon, plus link către factura în format PDF. Poți opta în continuare pentru primirea facturii electronice pe e-mail sau WhatsAPP. Ideea e să fie simplu, cât mai simplu pentru tine.

This post was last modified on iul. 8, 2023, 11:16 AM 11:16

Disqus Comments Loading...