X

E.ON iti Plateste 5 Luni de Facturi, Notificare de ULTIM MOMENT a Clientilor din Romania

E.ON, grup urias de energie din Romania care are milioane de clienti in toata tara la ora actuala, a anuntat in mod oficial faptul ca le plateste clientilor din Romania 5 luni de facturi pentru energie electrica, si totul doar daca aleg sa profite de o campanie speciala a Guvernului Romaniei pentru a trece la generarea de energie.

E.ON explica mai jos faptul ca romanii care aleg sa-si instaleze solutia de panouri fotovoltaice a companiei, profitand de programul cu subventii de la AFM, vor avea platite 5 luni de facturi la electricitate de catre grupul de energie, in limita a 2.000 de LEI, si puteti vedea mai jos detaliile pe care le ofera compania.

E.ON plateste 5 luni de facturi la electricitate ale clientilor

Programul derulat de catre cei de la AFM este disponibi pentru oricare dintre romanii care vor sa produca energie verde, iar cu sustinerea celor de la E.ON Romania puteti sa compensati imediat o parte dintre costurile pentru instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice, mai ales ca primiti si 20.000 de LEI de la statul roman.

E.ON Romania explica atat mai jos, cat si pe website-ul sau, ceea ce se intampla in situatia in care o persoana vrea sa profite de programul pe care il deruleaza AFM, si e bine sa stiti ce se intampla, pentru ca aveti sansa de a beneficia de economii uriase la facturile de energie electrica pentru viitor.

๐ˆ๐ง๐ฌ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐š๐ณ๐šฬ† ๐œ๐ฎ ๐„.๐Ž๐ ๐ฌ๐จ๐ฅ๐ฎ๐ญฬฆ๐ข๐š ๐๐ž #๐ฉ๐š๐ง๐จ๐ฎ๐ซ๐ข๐Ÿ๐จ๐ญ๐จ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ญ๐š๐ข๐œ๐ž ๐„.๐Ž๐ ๐’๐จ๐ฅ๐š๐ซ ๐‚๐š๐ฌ๐š ๐•๐ž๐ซ๐๐ž ๐๐ž ๐Ÿ“๐ค๐– ๐ฌฬฆ๐ข ๐ง๐จ๐ข ๐ขฬ‚๐ญฬฆ๐ข ๐ฉ๐ฅ๐šฬ†๐ญ๐ข๐ฆ ๐Ÿ“ ๐ฅ๐ฎ๐ง๐ข ๐Ÿ๐š๐œ๐ญ๐ฎ๐ซ๐š ๐๐ž ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ซ๐ข๐œ๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ž ๐ขฬ‚๐ง ๐ฅ๐ข๐ฆ๐ข๐ญ๐š ๐š ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฅ๐ž๐ข. รŽศ›i plฤƒtim facturile la electricitate รฎn limita a 2000 lei. 20.000 lei subvenศ›ie de la AFM. opศ›iuni de finanศ›are prin partenerii E.ON, dupฤƒ montaj, pentru sistemele > 3kW. sisteme fotovoltaice รฎntre 3 ศ™i 50kW.

This post was last modified on iul. 9, 2023, 10:52 AM 10:52

Disqus Comments Loading...