X

Insula Iubirii: Anunturi de ULTIMA ORA de la Antena 1 pentru Fanii Ispitelor Emisiunii

Insula Iubirii, cel mai popular reality show din Romania la ora actuala, a continuat saptamana aceasta cu episodul 6, iar in cadrul sau au aparut, ca de obicei, foarte multe controverse intre ispite si cuplurile pe care acestea incearca sa le cucereasca, si desigur ca barbatii au fost in prim-plan, atacati de ispitele intrate in emisiune.

Insula Iubirii ne-a adus saptamana aceasta noi dispute verbale intre ispite si unii dintre barbati, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea mai jos, intre Maria si Marius au aparut discutii in urma intalnirii cu ispitele, si asta pentru ca avansurile facute de catre cele din urma, nu au fost ignorate.

Desigur ca si ceea ce a ales sa faca Bianca Giurga in legatura cu comportamentul lui Marius Moise a fost in atentia foarte multor oameni, iar asta pentru ca ea a avut pareri foarte controversate in legatura cu felul in care acesta s-a comportat in cadrul Insulei Iubirii, si romanii au comentat intens totul pe retelele sociale.

Insula Iubirii ne-a adus deasemenea in atentie si diverse alte discutii intense dintre cupluri in urma intalnirilor cu ispitele, dar nu doar atat, iar asta pentru ca emisiunea ne-a adus in ultimele zile mai multe dezvaluiri incendiare atat ale cuplurilor, cat si alte ispitelor, si desigur ca vor mai veni multe in urmatoarele saptamani.

Maria către Marius: “Tu ce crezi că o să cred? Ce îmi spui tu, ce vrei să se audă pe camere sau privirea ta?” Răzvan își explică comportamentul: “E o chestie pe care o spun de drag.” Ce a decis să facă Bianca Giurcă în timp ce Marius Moise posta imagini cu femei din Ibiza.

Bogdan, despre relația de acasă: “Devenisem prieteni. Eu de-asta m-am lăsat de fumat.” Insula Iubirii, Joi și Vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cine iubește nu lasă! Noi replici acide între Iulian și ispita Maria: “Nu știam dacă tu trebuie să pui întrebările în acest show.”

This post was last modified on iul. 9, 2023, 5:34 PM 17:34

Disqus Comments Loading...