X

AVERTIZAREA Oficiala BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT catre Clientii din Romania

BANCA Transilvania, institutie financiara cu un numar foarte mare de clienti care ii folosesc activ serviciile in Romania la ora actuala, a decis sa transmita o avertizare oficiala de ultim moment, despre care trebuie sa stie toti chiar acum, iar asta pentru ca aduce in atentie problema majora a fraudelor online cu investitii.

BANCA Transilvania readuce in atentia oamenilor faptul ca imaginea sa este in continuare folosita in atacuri care au la baza fraude online, iar asta pentru ca, din pacate, vorbim despre oameni care sunt in continuare creduli, si cad in plasa celor care nu vor altceva decat sa le faca rau, si unii ajunga sa aiba banii furati usor.

Puteti vedea mai jos ceea ce spune BANCA Transilvania in legatura cu aceasta problema, dar si cum arata unul dintre mesajele care pot fi aduse in fata noastra, ele fiind gandite pentru a-i viza, in principal, pe cei care au nevoie mare de bani, si sunt dispusi sa faca orice pentru a ii obtine cat se poate de usor si de rapid.

BANCA Transilvania nu este la primul avertisment de acest gen pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca in ultimele luni a fost obligata sa transmita mai multe, in baza carora au fost atentionati multi romani cu privire la problemele acestea, doar ca din pacate fraudele online sunt in continuare promovate pe Facebook, si nu numai.

Cu siguranță ai văzut astfel de mesaje, care folosesc imaginea noastră sau a altor branduri și persoane publice. E important să știi că acestea sunt tentative de fraudă și e bine să le eviți. Dacă vezi astfel de mesaje, raportează-le și anunță-ne cât mai curând. Stay safe!

This post was last modified on iul. 10, 2023, 6:20 PM 18:20

Disqus Comments Loading...