X

Volodimir Zelenski Vorbeste despre Summitul NATO, Viziteaza Orasul Melitopol

Volodimir Zelenski a vorbit despre Summit-ul NATO care se desfasoara in aceste zile la Vilnius, iar asta pentru ca vorbim despre o intalnire extrem de importanta a liderilor aliantei, in cadrul careia se vor lua decizii care vor avea impact pentru o perioada foarte lunga de timp, atat in Europa, cat si in alte regiuni.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre vizita pe care a facut-o la Melitopol, acolo unde s-a intalnit cu soldatii celei de-a 33-a brigazi mecanizate, iar mai multe detalii despre ceea ce spune si a facut presedintele Ucrainei, puteti vedea chiar acum mai jos.

“Mâine, în ziua deschiderii summit-ului, care acum este de neimaginat fără Ucraina, va fi cea de-a 503-a zi a unui război la scară largă. Aceasta spune multe despre puterea noastră – puterea poporului ucrainean, care, în fața unui astfel de război, după atâtea bătălii și zile, are puterea fără de care securitatea Europei este pur și simplu imposibil de imaginat deja.

Vă mulțumesc, războinici ucraineni, pentru această putere! Mulțumesc fiecărui soldat, marinar, sergent, maistru, ofițer și general! Mulțumesc tuturor celor care ne antrenează războinicii! Mulțumesc fiecărui voluntar!

Le mulțumesc medicilor care ajută după răni! Mulțumesc tuturor oamenilor noștri care lucrează de dragul puterii ucrainene și al victoriei ucrainene! Este o onoare pentru mine să reprezint astfel de oameni și o astfel de Ucraina! Glorie Ucrainei!

Continui să vorbesc despre #ChevronyHeroyiv. Povestea tuturor merită să fie auzită. Chevron al celei de-a 33-a brigăzi mecanizate separate a Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Mi-a fost dat de apărători în timpul unei călătorii la pozițiile de avans ale armatei Melitopol.

Soldații brigăzii 33 separate mecanizate sunt printre cei mai motivați și conștienți clar de sarcina de a elibera pământul nostru de inamic. Motto-ul brigăzii este „Înainte spre victorie”, pe care brigada îl demonstrează în fiecare zi pe câmpul de luptă.

Mulțumesc pentru chevron! Vă mulțumim pentru curaj! Puterea soldaților noștri este securitatea noastră. Să fim mândri de ei și să-i susținem!”

This post was last modified on iul. 10, 2023, 11:34 PM 23:34

Disqus Comments Loading...